tisdag 15 januari 2013

DT Digi Bells - Christmas Bells

I år har jag lovat mig själv att göra julkort under hela året. Förrförra året så skickade jag omkring 40 handgjorda julkort. Förra året (nu nyss alltså) så skickade jag inte ett enda... Jag hade med mig ett kort var till syrran, mamma och så till en faster som bor nära mamma. Inte ens pappa fick nåt! Och det tror jag att jag måste åtgärda i efterhand! Han skulle nämligen ha fått ett, men så blev han och hans sambo dunderförkylda, så vi träffades aldrig när jag var hem i julas. Vet ju att han gillar mina kort, och ramar in dem. (Ja, det gör min mamma också, hon läser dessutom min blogg ibland - hej mamma! :) )

Jag tyckte att jag låg ganska bra i fas med kortmakandet inför denna vecka. Men icke!! Kollade av mailen på jobbet när jag hade rast och där låg en påminnelse (automatisk sådan) att jag skulle publicera hos Digi Bells idag! Ooooh!!! Tur att jag slutade ganska tidigt i alla fall!

Åkte raka vägen till Elgiganten och köpte en skrivare. Säljaren lyssnade på mina behov och tipsade faktiskt om deras allra billigaste skrivare! Jag visste att den var ännu billigare hos Mediamarkt, så med prisgaranti så gick den på "hela" 289kr! Som hittat! Det är en Canon MP230.

Den var lätt att installera, och ger fina utskrifter. Vid första försök så suddades bläcket ut av pennan... ajaj... Värmde med embossfön och provade igen (inget pulver, utan bara värmde för att torka). Funkade huuuur bra som helst!! När jag väl färglagt klart så provade jag ett annat av de utskrivna, ej embosstorkade, motiven och då var det torrt och fint och suddade inte alls! Åååh, så bra!!! Skrev alltså ut på Letraset 270gr-papper och skrivaren tog det utan problem.

Så, nog babblat för idag! :D Här kommer mitt kort:


Det är ju suuuuperroligt att måla med Copics! Jag har ju haft mina pennor ett tag, men nu med den nya skrivaren så kommer de nog att bli mer använda än tidigare. Mönsterpapper från Maja Design och blommor från Wild Orchid Crafts. Fina snöstjärnor från Martha Stewarts.

Tack för titten!! Och om du har orkat läsa ända hit så får du jättegärna lämna en liten rad innan du kilar vidare! När jag går bloggrundor så börjar jag alltid med att titta in hos dem som har lämnat kommentarer hos mig. Det vore så skoj om vi tillsammans kunde hjälpa till att öka antalet kommentarer i scrapbloggar! (Läste om denna idé på Lillblommans FB!)

Challenges:
Elphine House - Paper Doilies


10 kommentarer:

 1. Sofia my girl, THIS is AMAZING!!! I absolutely LOVE the colors, your layout and all the beautiful details... =)You really should enter this gorgeous creation over at Elphine House Challenge Blog, it definitely fits the challenge. =)
  Big Hugs,
  Lynda

  SvaraRadera
 2. Stunning card, Sofia! Wonderful design and outstanding coloring of the beautiful image!

  SvaraRadera
 3. Färgläggningen är ju bara så snygg! Härligt blått!

  Kram Mari

  SvaraRadera
 4. Underbart kort...du målar jättefint.
  Kram Inga

  SvaraRadera
 5. Otroligt snyggt och "krispigt" snöigt julkort! Älskar din färgläggning.

  Kram/ Elisabet

  SvaraRadera
 6. Vilket fint kort :) Har länge haft lust att köpa en skrivare för att kunna skriva ut digis, men trodde inte att dom tog det tjockare papperet, är det något speciellt bläck man ska ha till skrivaren och kan man skriva ut flera stämplar på samma papper?
  Du färglägger jätte fint :)
  /Helena/Hezzazz.blogspot.se

  SvaraRadera
 7. Oh so very glad you entered our challenge at Elphine House with this totally gorgeous creation. Your coloring is spectacular, the beautiful blues are stunning and I love your overall design. Thanks so much for joining us at EH and I want to wish you the best of luck in the challenges. "Hugs" Carol DT

  SvaraRadera
 8. Really stunning design with the blue tones and snowflake theme!! Love your coloring!! Thanks for playing along with us at the Elphine House Challenges! Hope that you will join us again in the next challenge and good luck! Smiles and Hugs - *Vicki* ~ DT member

  SvaraRadera
 9. Gillar verkligen blå julkort!/Susi

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!