Om mig

Jag hittade denna underbara hobby under sensommaren 2007 och sedan dess är jag fast! Jag skapar främst kort, ja, nästan uteslutande! Det är inte många alster per år som inte är ett kort. Min stora passion är färgläggning av stämplar. Under åren så har jag provat på akvarellpennor, Promarkers, Promarkers med MCP-teknik, distressrefiller och slutligen Copics! Åh, dessa fantastiska pennor! Jag slog på stort direkt och köpte alla Copic Ciao som finns. Tänkte väl att det skulle räcka. Men nej, det gjorde det inte! Jag rekommenderar inte att man köper pennorna så som jag gjorde, utan istället i färgserier. I Copic Ciao så finns inte alla nyanser, utan då vill man fylla på med mellanliggande Sketch. Jag önskar att jag köpt samtliga pennor (som jag behöver) i Sketch istället.

Efter en tre år lång utflykt till Stockholm/Sollentuna, så flyttade jag tillbaka till Gävle hösten 2013. Jag bor i en trerummare på Brynäs, där det minsta (jättelitet :O) sovrummet är inrett till ett pysselrum. Jag har ca 5 minuters promenad till mitt jobb på Trafikverket, där jag jobbar som Fjärrtågklarerare. 
Jag älskar att åka på scrapträffar, stora som små! Tycker att det är allra roligast att skapa tillsammans med andra. Dessutom så har denna härliga hobby gett mig många nya goda vänner, som jag säkert aldrig hade träffat ifall vi inte hade haft denna hobby gemensamt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!