måndag 14 januari 2013

Saturated Canary "Honey" målad med Copics

(Scroll down for challenge-description in English.) 
I helgen dammade jag av mina Copics då jag fick lite färgläggningstips av Jessica. Vi var i Gävle på träff och jag älskar dessa träffar! Vi är några stycken som samlas, men nu när jag inte längre bor i Gävle så är det inte alltid jag kan vara med. 

Rött och turkos! Så himla snyggt tillsammans tycker jag! Turkos är ju min favoritfärg, och den passar ihop med alla andra färger. Motivet heter "Honey" och kommer från Saturated Canary.
Mönsterpapperen hittade jag lååååångt bak i min pappersförvaring. Tror att de köptes under mitt första scrap-år. Blandade blommor, några pärlor, organzaband och charms.
Insidan matchar framsidan. 
Liksom baksidan.

I'm entering Saturated Canary Challenge #34 (Love on top - Beyoncé Knowles)

I listened to Beyoncé while reading about this challenge, and "Love on top" was playing. This sweet image "Honey" got a heart on her t-shirt, so "Love on top" it is. :)


7 kommentarer:

 1. Du kunde verkligen det där med att lära dig färgläggning...och snabbt dessutom - ni kunde ju knappt se vem av er som färglagt vilket motiv ;)
  Ditt kort blev superdupersnyggt, och jag är så glad att du vill komma till de träffar du kan delta på. Så roligt när du kommer.
  Kram

  SvaraRadera
 2. jättesnyggt kort, du är så proffsig.

  SvaraRadera
 3. Det blev skitsnyggt helt enkelt! Håret och alla veck på kjolen, ojoj! Kul att du orkar köra hela vägen fram och tillbaka på träffarna! Kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Ojojoj så fint det blev!! Det är alldeles otroligt så snabbt du fick kläm på copicsfärgläggningen -fast du är ju så duktig på distressmålning också!!
  Kortet är superfint och du har rätt - turkos passar då till nästan allt!!
  Kul att du kom till träffen! Ser fram emot att du dyker upp så snart du kan igen!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Underbart Sofia!!! Färgläggningen är ju helt galet vacker!!! *wow* Hela kortet blev fint med ett snyggt upplägg. :-) Så kul att ses igen - synd det inte blir oftare!

  Kramis
  Linda

  SvaraRadera
 6. A super sweet card..love all the pretty details..thanks for sharing with us at Saturated Canary..hugs Debs x

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!