fredag 30 november 2012

DT Scraplagret - Magnolia Nativity

Idag är det fredag och det innebär att det är jag som bloggar hos Scraplagret. Jag fortsätter att skapa med Magnolias Nativity Collection tillsammans med Magnolias fina julpapper. Alla produkter (nåja, lite kommer från min egen vrå också) hittar du förstås hos Scraplagret! För direktlänkar till produkterna/produktkategorierna, samt fler bilder, se mitt inlägg i Scraplagrets blogg.

Den söta stämpeln är så användbar! Jag tycker att hon kan användas till kort med vilket tema som helst i princip! Jag har färglagt henne med Distress re-inkers på akvarellpapper. Textstämpeln kommer från Maja Design. Blommorna är egentligen vanliga platta blommor, och i mitten har jag satt pyntbär från Magnolia (Vintage Berries i färgen golden). Kvistarna är en die från Magnolia. En av mina absoluta favoriter just nu! Tagen skar jag ut med en manila-tag som mall, stansade ett hål, satt dit en hålförstärkare (den vita ringen, köpt på biltema i storpack) och ett fint brun/vitt snöre. Några rhinestenar och sen fick detta kort vara klart!

Insidan matchar förstås framsidan. Jag använder alltid något av mönsterpapperna på framsidan även till insidan. Och så en vit bit med plats för en personlig hälsning. 

Tack för att du tittade! Och glöm inte att kika in hos Scraplagret! (Igår när jag kom hem så låg mitt nya DT-paket och väntade på mig. Gissa om jag är SÅÅÅ sugen på att sätta igång med det!!)4 kommentarer:

 1. Så himla fint julkort, lycko den som får det kortet =)

  Tack för härligt inspiration och ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Så vackert kort Sofia!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att ditt julkort är väldigt fint. Du är duktig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du skapar sååå fina kort, och det motivet är så sött!
  Hoppas du inte jobbar ihjäl dig i snöyran.
  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!