söndag 25 november 2012

DT Digi Bells och EBW Challenge blog

Idag bloggar jag ett DT-kort i Digi Bells-bloggen! Samtidigt så släpper vi en ny utmaning hos Elisabeth Bell's World Challenge blog. Glöm inte att kika in i båda bloggarna.

Jag har valt att göra ett Z-fold card med den fina nya digistämpeln Holly's Happy Mail. Du hittar den och alla andra digistämplar från Elisabeth Bell --->här<--- a="a">.

Så här ser kortet ut framifrån. Det hålls ihop med hjälp av ett organzaband. Motivet är färglagt med Distressrefiller på 200gr Canson Montval akvarellpapper. Mönsterpapperet är baksidan på ett "monsterpapper" som kom för flera år sedan. Jag minns tyvärr inte märket just nu. Jag gillar papperet i alla fall! Fina små doilies som passar perfekt till kort! De är en present från en vän, och jag blev sååå glad när jag fick dem! Blommorna kommer från Panduro hobby. 

 Rosetten är uppknuten och jag har kikat in på insidan av kortet. Samma storlek på motivet, som på rutan för att skriva en personlig hälsning.
 Kortet fullt öppnat. (Jag ser att man ser limsträcken där jag limmat fast doiliesarna, men det syns inte nu längre när limmet torkat.)
Kortet sett lite snett uppifrån, där man ser Z-vikningen.


Baksidan ser likadan ut som insidan, men med min personliga stämpel. Ett tips är att maska in en del av motivet inuti den personliga stämpeln (det är det som är meningen med min design :) ). Här hade jag dock inte tid att göra det. :)

Tack för titten!

5 kommentarer:

 1. Jättefint Z-kort!!
  Härliga färger och snyggt målat!

  Kram bellis4 på SS

  SvaraRadera
 2. supersnyggt som alltid!
  Härliga färger och sött motiv.
  Kramar Åsa

  SvaraRadera
 3. Du gör verkligen fina kort. Jag gillar att du använder dig av en annorlunda vikning. :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!