torsdag 8 november 2012

DT Digi Bells - I love you this much!

Idag visar jag ett kort med en av mina absoluta Elisabeth Bell-favoriter - I Love You This Much! Hon är så användbar till alla typer av kort! Idag har jag valt att göra ett kort med ett vintrigt tema. Du hittar alla Elisabeth Bells digistämplar här!

Eftersom jag färglägger mestadels med distressrefiller (ibland så använder jag Copics) så kräver mina utskrifter ett vattenfast bläck. Jag har köpt en mycket prisvärd laserskrivare Samsung CLP-325. Kostade knappt en tusenlapp på Mediamarkt. Finns en som heter CLP-325w också, och skillnaden är att den har trådlös uppkoppling till datorn. Jag köpte min efter tips av Åsa/Asamia, och om jag minns rätt så hade hon fått tipset av min DT-kollega hos Digi Bells, Linda/Pysselbus. Skrivaren tar 200gr akvarellpapper från Canson Montval utan problem! De tjocka Letraset-papperen blir dock för tjocka. Tyvärr. 

Det här motivet är alltså färglagt med distressrefiller, och när jag fotar mina alster så ser de alltid febriga ut pga de mörka kinderna. Jag vet inte varför det blir så, för i verkligheten så är kinderna inte alls lika mörkt färglagda. 


Matchat med mönsterpapper från Bo Bunny, en serie som kom förra året och var en av mina stora favoriter då (och är fortfarande). Jag har sååå mycket mönsterpapper!! Det kommer ju hela tiden nya fina, och jag kan inte låta bli att köpa!! Vissa block (köper främst 6"-block) har jag inte ens använt, andra har jag tagit papper till ett kort från, medan andra är mer använda. Men aldrig någonsin har jag gjort slut på papperen i ett block! :O

Glöm inte att kika in i Digi Bells-bloggen!

Kika gärna in igen imorgon, då jag visar mitt första kort som DT för Scraplagret!

3 kommentarer:

 1. Den stämpeln är verkligen jättefin. Synd bara att jag intehade upptäckt digistämplar innan vi köpte vår nya skrivare för typ 1 år sen... :/ De e ju jättesmart me dem juh.

  fint kort!

  //Sandra

  SvaraRadera
 2. OMWord Sofia this is wondrous!!!! Love this paper pack!!!! BEAUTIFUL!!!!!!
  Hugz

  SvaraRadera
 3. This is gorgeous, Sofia! Love the papers and the cute image! Fantastic coloring!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!