fredag 9 november 2012

DT Scraplagret - Mitt premiärinlägg

Idag bloggar jag för första gången som designer för Scraplagret! Kika väldigt gärna in hos Scraplagret! Varje fredag kommer jag att blogga för Scraplagret, och de andra vardagarna visar de andra tjejerna i designteamet sina skapelser.

Mitt första DT-paket var heeeelt underbart!! Jag riktigt längtade efter att få börja skapa med det! Emma har verkligen en känsla för att plocka ihop kit som passar ihop, samt passar den som ska skapa med det. 
Jag gillar de här lite annorlunda julstämplarna från Magnolia Nativity Collection. Här har jag använt Tilda as wiseman och Nativity Background. Jag har färglagt med Distress re-inkers på 200gr akvarellpapper från Canson Montval. 


Mönsterpapper och dies (bladen) kommer också från Magnolia. Den fina julblomman kommer från Prima, och snöstjärnor i trä från Studio Calico. Allt hittar man förstås hos Scraplagret!

6 kommentarer:

 1. ÅH..sååå läckert....som allt du gör!
  ha en fin helg
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. ÅHH helt fantastiskt kort, såå fint färglagda motiv och snyggt dekorerad:)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Det är så vackert och fint komponerat med de olika stämplarna. Du har verkligen lyckats med dem! Är så stolt över min nya designer att kortet måste få pryda shoppens framsida :) Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Så fint kort och vackert dekorerat:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefint. Med ramen runt motivet i mitten känns det som man får kika in i en värld!
  //Sandra

  SvaraRadera
 6. Underbart kort Sofia!! Vackert färglagt motiv - ett riktigt JULkort!!!
  Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!