söndag 28 oktober 2012

Jul med Lili of the Valley

 Här kommer ett till kort som jag skapade på träffen i Enköping mitten av september. Såvida att jag inte har missat något, så tror jag att jag har visat allt jag gjorde där nu. Jag har varit lite lat med att blogga... Det har helt enkelt tagit väldigt mycket energi att jobba själv på jobbet! Först har jag ju utbildats i ett år, och suttit med handledare sedan nyår ca, och så blev jag färdigutbildad och examinerad sista augusti. Jobba själv är JOBBIGT! Man har allt ansvar själv och jag har verkligen dragit till mig mycket "strul" sen jag blev examinerad. Det vill säga att jag lyckas sitta på de platser där det blir fel på tåg, fel på spår, eller signaler. Det är väl lika bra att vänja sig, för vintern är aldrig lugn. Inte när det är snö i alla fall. Det är ROLIGT att jobba, och tur är ju det! :) Jag saknar dock det här spontana pysslet, som jag inte riktigt haft ork med.

Det känns dock som att det blir ändring på det nu! Förutom att jag har mitt uppdrag hos The Digi Bells, så har jag också fått en väldigt fin förfrågan, om att ingå i en av (enligt mig) Sveriges absolut bästa scrapbutiker. Jag ska nämligen ingå i Scraplagrets designteam som kortmakare! GISSA om jag är GLAD och hedrad??!!! Får nästan nypa mig i armen för att förstå att det är SANT!! Tjohoooo!!!

Nu till dagens kort som jag visar här nedan:
Jag skapade det här kortet till en utmaning på Enköpingsträffen. Man fick dra ett ord ur en burk, och jag drog ordet "Trasig". Jag tänkte direkt på trasiga kanter, och så blev det! Motivet är från Lili of the Valley och riktigt supersöt tycker jag! Minns tyvärr inte varifrån mönsterpapperen kommer, men antingen är det Authentique papers eller Bo Bunny skulle jag tro. De kommer från ett 6"-block i alla fall. Blandade blommor, och så ett superfint organzabland som jag fick av snälla Jessica! 

Ser ni den fina lilla runda stämpeln på tagsen? Den som sitter runt hålet? Den kommer från Jane Design! Det är mina goa kompisar Jessica och Anna som tillsammans designar stämplar i namnet Jane Design! Ni hittar stämplar från Jane Design här: https://www.facebook.com/janedesignstamps?ref=ts&fref=ts och så finns det en del kort i Annas blogg: http://annaspyssel.blogg.se 
Även hörnstämpeln inuti kortet, som skymtar på fotot nedan, är en Jane Design! 

Insida som matchar framsidan. Jag blev riktigt nöjd med det här kortet! Hoppas att ni också gillar det! :)

7 kommentarer:

 1. Ett otroligt fint kort!
  Jättesöt stämpel, som du (som vanligt) färglagt så snyggt.
  Fina detaljer också.
  Stort grattis till ditt nya, roliga uppdrag!!

  SvaraRadera
 2. Du har all anledning av vara nöjd. Kortet är så snyggt och jag gillar det massor. Grattis till uppdraget!

  Kram Mari

  SvaraRadera
 3. Grattis än en gång till ditt nya uppdrag, kul att få skapa för en så fin butik.
  Ditt kort är superfint och jag gillar de trasiga kanterna.
  Kramar ♥

  SvaraRadera
 4. Läckert Sofia!!!
  ...och grattis till det nya uppdraget!! Det är bra att du får en "kick i baken" så vi får mer att njuta och inspireras av!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

  Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
  Kom bara ihåg att bekräfta det mail du får i din mail. Kolla spamkorgen om du inte ser det.
  Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
  Ta vara på dig.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin! Kollat runt lite här och tror minsann att jag har hittat ett tillskott till min favorit-blogg-lista, grym inspiration, tack! :D

  SvaraRadera
 7. Ett mycket vackert kort! Dina skapelser imponerar på mig. Jag gillar verkligen din stil. Tack för att du delar med dig av det vackra. Jag kommer definitivt kika in här fler gånger.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!