torsdag 2 augusti 2012

Kortskiss

Idag visar jag mitt sista alster till Scrap-Perras sommartävling. Hela tolv alster har jag fått ihop, till de tolv olika utmaningarna. Det är en maximal förbättring från förra året, då jag deltog i hela noll utmaningar. :) Det blev en intensiv pysselvecka förra veckan för att hinna klart, men oj så roligt jag har haft!

Till den här utmaningen så skulle man skapa efter en kortskiss som Åsa/Scraphorse hade ritat. Jättefin skiss! Från kitet skulle man använda minst två mönsterpapper samt blommor. Jag har använt tre mönsterpapper från kitet (gröna längst bak, det blå/grönrutiga, det med stora blå cirklar på). Det mer enfärgade blå kommer från samma serie men är från ett av mina 6"-block. De små grönaktiga rosorna kommer från kitet. De blå blommorna kommer från ett kit småblommor som jag köpte hos slöljddetaljer.


hÄnglarpojken är färglagd med distress re-inkers på 200gr akvarellpapper. Runt motivet så stämplade jag med en kork några gånger (cirklarna). Tycker att det blev en rolig effekt! Biljetten gjorde jag av en bit papper som blivit över och klippte bort hörnen med en håltång. Sen ritade jag stygn runt. Tänkte skriva namn på biljetten när jag vet vem som ska få kortet. :)

Tack för titten! Skriv jättegärna en kommentar innan du kilar vidare!

3 kommentarer:

 1. Supersnyggt kort, du färglägger så fint. Kul m skiss, följde två olika igår.

  SvaraRadera
 2. Ett snyggt kort och en rolig skiss! Gillar alla detaljer.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort. Smart med biljetten/blivande namn! Kul att du hann pyssla så mycket.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!