onsdag 1 augusti 2012

Inspiration från bild

Nu är det bara två inlägg med Scrap-Perra alster kvar.

I förra veckan så var jag hemma hos min kompis Anna och pysslade tillsammans med Jessica. Vi var där för ca tre veckor sedan också, och vi måste ha prickat in de två varmaste dagarna på hela sommaren! Supertrevligt hade vi såklart, och jag fick de sista tre alstren till Scrap-Perras sommarutmaning gjorda.

Idag visar jag två, och imorgon så kommer det sista.

 Till den här utmaningen så skulle man inspireras av en färgstark bild föreställandes kalejdoskop-bilder (ni vet såna där "kikare" med speglar i som visade vackra bilder). Jag inspirerades av de starka färgerna och mönstren. Kravet var en chipboard från kitet och färg från hemmet. Jag valde att måla chipboarden med grön akrylfärg.
 Det söta motivet från Tiddly Inks är färglagt med Copics. Insidan matchar framsidan.

 Till den här utmaningen så skulle man altra eller vika en ask. Jag valde att klä en ask från YouDo som jag har tänkt förvara utstansade löv i. Från kitet skulle man använda mönsterpapper och ostduk. Ostduken är det vita "fransiga" som sticker fram vid blommorna. Färgerna i bilden ljuger lite ser jag, för i verkligheten så matchar blommornas färg papperet mycket bättre.
Bild från sidan snett uppifrån. Stor blomma i fronten och sedan tre småblommor bakom. Under ligger två grå blommor för att plocka upp färgen i det grå papperet.2 kommentarer:

 1. Ojoj så mycket fint du gör...
  det var verkligen som ett kalejdoskop...jättefint!
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Vilket glassigt kort! Så fint.
  Fin ask också, du skapar massor av vackra ting.
  Tack för att du ville komma hit och scrappa med mig.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!