lördag 28 juli 2012

Krya på dig med Tiddly Inks

För ett tag sedan när jag var på pysselträff så var en av mina goda vänner sjuk. Jag passade på att göra ett "Krya på dig-kort" och skicka till henne. Egentligen så borde man ha ett lager av såna här kort hemma, för det måste ju vara finfin medicin att få ett handgjort kort på posten när man är krasslig. 

Jag tycker att det här motivet är så sött! Men lite klurigt att färglägga och se vad som är vad nere vid händer/hår/bandage. Tror att jag fick till det skapligt iaf! *S* Den fina texten ingår när man köper stämpeln. Gillar verkligen typsnittet!! 

De fina vimplarna är stansade med en handstans från Stampin Up. Åh, så glad jag är att jag köpte den när jag hade chansen. Tycker gott att Stampin Up kunde börja sälja i Sverige också.

Lämna gärna en liten rad innan du kilar vidare! Jag ser att jag har massor av läsare varje dag, men bara en liten bråkdel som skriver något. Tänk så skoj om alla som läste kunde skriva en liten rad, så att jag får se vilka ni är som kikar här. :) Tusen TACK till er som skriver! Och TACK även till er som "bara" tittar.

3 kommentarer:

 1. Jag håller med dig!!!...i alltsammans *hm hm*
  Motivet är jättesött..fina färger.
  Ha en bra helg
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort som gör mottagaren MYCKET piggare BUMS!!
  Håller med om kommenterandet - så roligt det vore att veta vilka "smygarna" är - men det är ju kul att de vill komma in och kika också - även om de är blyga!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du. Du har helt rätt att ett krya på dig kort piggar upp :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!