onsdag 4 juli 2012

GDT Digibells - Little Rapunzel

Jag har många favoritstämplar, och den här sötnosen från Elisabeth Bell är en av dem! Little Rapunzel heter hon, och du hittar henne och alla andra söta digi-stämplar här!

I förra veckan så besökte jag Pyssloteket på Valhallavägen för första, men absolut inte sista, gången. Valhallavägen är en liten omväg för mig, men det går fint att ta sig hem därifrån genom att åka via Danderyd. Denna gång gjorde jag det lite mer spännande genom att ta rätt buss från Danderyd, men åt fel håll. Nåja, jag fick se Mörby också, samt komma hem knappt en kvart senare än tänkt. :) 

Jag var ute efter de fina 6"-blocken från MME, Indie chic, och jag kom faktiskt ifrån affären med endast de två block jag kom för att köpa. När hände det senast liksom??? 

 Jag har färglagt digistämpeln med mina Copics. Jag gillar kontrasten mellan distresserna och Copics!! Med distresser så kan man få ett så mjukt och "blekt" resultat och med Copics så är det jättelätt att få ett mer färgstarkt resultat. Jag gillar att kunna välja det jag känner för just för stunden! (Såklart man kan färglägga ljust och mjukt med Copics också, men det är lite svårare att få till starka, klara färger med distresserna tycker jag.)

Baksidan med en av mina Handgjort av-skyltar, samt en remsa av mönsterpapperet från fram- och insida.

Nu har sommaren ÄNTLIGEN kommit hit till Stockholm i alla fall, så jag ska passa på att njuta lite av kvällssolen tänkte jag. Sov bort halva dagen, men det är helt okej med tanke på att jag har jobbat hela natten. :)

Lämna gärna en rad innan du kilar vidare, så blir jag jätteglad! :)

6 kommentarer:

 1. Ja ,den flickan är jättesöt...har köpt den....så härliga färger du har...och de papprena urläckra....var det de du köpte...då måste jag leta såna.
  ha det fint
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Supersöt stämpel och vilket pill med alla små blommor och blad på blusen, otroligt! Snyggt jobbat!

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort och en supersöt stämpel. Gillar de fina färgerna du använt.
  Kram och hoppas du får en solig och skön semester.

  SvaraRadera
 4. Jättefina kort du gör, har kikat runt lite på din blogg. Fint med dekorerad insida.
  / Marianne

  SvaraRadera
 5. Hej där!
  Vilket härligt färgstarkt kort! Ursnyggt färglagt, gillar det rödlätta håret!!
  Sommarhälsningar, Monica

  SvaraRadera
 6. Jättefint kort Sofia! Stämpeln är såå söt och du är så duktig på att färglägga! Mönsterpapperen är läckra och dekorationerna också!
  Hoppas du har skönt under semestern! Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!