tisdag 17 juli 2012

Sommarkort med Elisabeth Bell

Förra helgen så var jag hemma hos Anna och pysslade. Förutom jag och Anna, så var även Jessica där. Vi hade en suuuupermysig dag i Annas nya fina hus. 

När vi träffades hos mig i våras, så hade Anna tagit med sig ett utmaningspaket var till oss, så det ville jag också göra denna gång. Jessica hade samma tanke, och tänka sig att vi lyckades välja exakt samma papperskollektion!! Jag hade dock köpt stora papper, medan Jessica hade köpt 6"-blocken. 
 Det här kortet gjorde jag av mitt utmaningspaket. Jag som har haft så svårt att skapa med färgstarka papper börjar gilla det mer och mer. Det blir så härligt glada kort, tycker jag! Den här sötnosen från Elisabeth Bell passar perfekt till sommarkorten. Hon heter "Sun Kisses" och saluförs av Whimsy Stamps och säljs bland annat av Mikaelas ScrapIn.
Smidigt med stora papper, då det gott och väl räcker till både framsida och insida, samt baksida, på korten.
Jag har färglagt med distresser, denna gång direkt från dynorna (sommardistresserna) då jag hade glömt mina refiller (av sommarfärgerna) hemma.

Just nu så är det GDT-uttagning hos Digibells! Det är det absolut roligaste uppdrag jag någonsin haft!! Passar mig heeelt perfekt att skapa med underbara stämplar, och i övrigt fritt material.

1 kommentar:

  1. Jättefint kort med härliga färger. Älskar också dessa motiv så söta.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!