torsdag 29 mars 2012

Wryn i svart/vitt

När vi kom till Svartå i fredags och vi hade installerat oss, så bläddrade jag i utmaningshäftet och ville direkt börja med en utmaning med sluttid på lördagen klockan 19. Det fanns flera utmaningar som skulle lämnas in tidigare (och dem hann jag med under lördagen, alla utom en namnskyltsutmaning som jag hoppade över då jag redan hade en relativt nygjord namnskylt). 

Det är så himla roligt att skapa i svart-vitt tycker jag! Det här var den andra utmaningen jag vann i helgen, och jag blev såå himla glad, och såå himla generad! Lite pinsamt att vinna två kortutmaningar på raken ju! :O

 Den sprillans nya Wryn Spy passade utmärkt i enbart "black soot" (distressrefill). Jag har ofta färglagt i enbart brunt (tex Walnut stain) och någon gång tidigare i bara svart.
De snygga mönsterpapperen från Bo Bunny var ju givna till denna utmaning! Den söta textstämpeln passade fint i hörnet. Blandade blommor, flera från Prima. Att dra en ram runt motivet är inte direkt något nytt, utan det har jag gjort under i princip hela min "scrapkarriär". Däremot att dra ramen lite närmare motivet, så att man får göra uppehåll för motivet här och där, inspirerades jag till av min vän Jessica/Tussan för några månader sedan. Det blir verkligen supersnyggt tycker jag! Det ger liksom ett extra djup till motivet.

Det kändes som lite slöseri att använda ett sååå snyggt papper till insidan. Men men, jag har två såna här block, så jag överlever nog! *S*

Titta gärna bakåt, då jag har uppdaterat bloggen med nya kort i flera dagar nu. Mer kommer de närmaste dagarna, så kika gärna in igen! 

5 kommentarer:

 1. Wow vilken tuff tjej...exakt rätt färgställning till henne.

  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. urläckert! det blev verkligen effektfullt i svart/vitt!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt kortet blev i bara svart/vitt...Me like!

  SvaraRadera
 4. Så himla snyggt. Ja det är verkligen roligt att färglägga bara i en färg ibland :) Och du har gjort det så snyggt. Ramen runt motivet gör verkligen det där lilla extra. Det är nog något som jag kommer prova på oxå :) Tack för inspirationen.
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt kort och färgläggning! Hittade även mycket annat som var fint i din blogg, hit kommer jag gärna igen! :)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!