fredag 30 mars 2012

Saturated canary i turkos

Helgen spenderades som sagt i Svartå på en underbar scrapträff. När alla lördagens utmaningar var färdiga, så gjorde jag detta kort. Jag färglade motivet först, utan någon tanke på vilka mönsterpapper jag skulle använda. Sedan hittade jag det turkosa med vita prickar, och ville använda det. Sen blev det svårt! Hade jättesvårt att hitta några papper som passade till! Jag brukar säga att allt passar till turkost - vilket stämmer, men allt passar verkligen inte till grått! Antingen så var det "fel grå" i jämförelse med motivet, eller så blev det fel på annat sätt. Till slut så hittade jag lite ljusbeiga papper från Pion, med grå inslag, och det blev allra bäst tycker jag! 
 Köpte mig en digistämpel från Saturated Canary för någon månad sedan, efter att jag sett Rimna använda dem. Sen har den blivit liggande, men nu tog jag tag i att färglägga den. Det var riktigt roligt, även om det var knepigt att få till bra skuggning i klänningen tycker jag. Jag valde att färglägga med distressrefill, helt enkelt på grund av att jag hade skrivit ut stämpeln på akvarellpapper. :)
Anna hade köpt en så himla snygg swirl från Whimsy stamps, så jag kunde inte motstå att köpa en likadan! Passar perfekt ihop med den lite mindre swirlen från Magnolia tycker jag!

Insidan med ett lika fint papper som på framsidan. Lite överkurs att glittra kanterna även på insidan kanske, men det blev snyggt tycker jag! Jag sätter alltid en fyrkant vitt, sätt, skrivvänligt papper i mitten så att det blir lätt att skriva sin personliga hälsning. Det var när jag märkte hur svårt det var att skriva snyggt på baksidan av ett cardstock som jag började göra insidor på allvar. Nu kan jag inte låta bli att göra insidor. :)

Tack för titten! Skriv gärna en rad innan du kilar vidare så blir jag superglad!! Ännu ett kort kommer imorgon, och jag har även laddat upp flera nya de senaste dagarna ifall du har missat det. 

2 kommentarer:

 1. Det blev jättefint!
  Ha en skön helg
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Ojojoj så många underbara kort du gjorde i Svartå! Gillar allihop!! Det svartvita är såå coolt och det färgglada med symaskinssömmarna blir jag såå glad av!
  Visst är det spännande att måla motiv utan att veta vilket papper man ska använda ;o)
  Jag tog ju med mig akvarellådan till fjällen och en hög motiv - och oj vilket sjå jag haft sen jag kom hem att hitta papper som passade till!!! Du lyckades jätebra tycker jag!
  Ha en härlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!