lördag 11 februari 2012

Scrapgalen träff i Bålsta

I lördags så var jag i Bålsta och pysslade tillsammans med Anna och Jessica, plus en massa fler. Det var supertrevligt! Ny lokal mot för innan, och den var väldigt bra, men kaaaall. Shit, vad jag frös! Hämtade en fleecefilt från bilen, men inte ens det hjälpte. Vi packade ihop lite tidigare än normalt, dels pga att vi var färdiga med det vi höll på med, samt för att det var för kallt för att tänka. Det var ju dessutom över 20 grader kallt ute, så att det var kallt inne i en stor lokal var ju inte så konstigt.


Det fanns några utmaningar att delta i på träffen, och jag var med i tre av dem. Det här var det första jag gjorde, och med hjälp av Jessicas Copics så fick den söta Wryn från Tiddly Inks lite färg. Jag blev supernöjd med mitt första försök med Copics. Det är såklart att det kan bli bättre, men det var som sagt första försöket. Mina egna Copics (Ciao, 180st) är på väg hem till mig. Tjohooo!!

Det här var en rund utmaning. Man skulle ha så mycket som möjligt runt med, gärna runda dekos etc. Jag tyckte att ett runt stafflikort funkade! Jag hade lyckan att vinna denna utmaning, och vann ett superfint kortkit med ett uuuunderbart block från BoBunny. Tack Scrapgalen, och tack till er som röstade på mig!


Andra utmaningen jag deltog i var en vit utmaning. Motiv/foto fick ha annan färg än vitt. Jag har lagt vit stickles (diamond tror jag) runt motivet, och så fick det räcka med motiv, cardstock och några pärlor. Copics även här. Åååh, så skoj det är att färglägga med dem! (Fast jag älskar ju distresserna också.) Motivet kommer från Lili of the Valley.

Imorgon så åker jag hem till min vän Jenny/e.j.m och pysslar! Två kort till schemaläggs och visas här i bloggen då. :)

Tack för titten, lämna jättegärna en liten rad innan du kilar vidare, så blir jag superglad!

9 kommentarer:

 1. Så fina kort du har gjort!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina kort=)
  Det skall bli så trevligt i morgon.

  KRAM
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Underbart fina kort!

  KRAMIS SUSY

  SvaraRadera
 4. Såå fina kort! Det där runda hade ju såå många kul detaljer, gillade de dubbla tagsen med de stämplade cirklarna:) Det vita var ju sååå fint färglagt och vackert i sin "enkelhet", dvs. man behöver ju inte alltid massa bling och dekoration för att det skall bli snyggt!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. två jätte vackra kort
  Det ena mysigt ombonat med härliga färger, det andra enkelt och stilrent och helt fantastiskt.

  SvaraRadera
 6. Så fina kort:) Tycker du färglagt mycket bra. Kram

  SvaraRadera
 7. Men så fina kort du gjorde! Jag missade ju helt vad alla gjorde, jag gick runt i feberyra och tyckte synd om mig själv... Men du fick gjort mycket fint!!

  SvaraRadera
 8. Åh så fina - vart och ett på sitt vis! Så olika - men lika fina!!!

  SvaraRadera
 9. Jättefina kort du har gjort :-)!! Man blir verkligen inspirerad av dom. Det kortet med bara vitt och motivet i färg är hur snyggt som helst!!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!