måndag 11 april 2011

Morkarla pysselträff - den bästa som finns

I helgen så har det varit pysselträff i Morkarla. Morkarlaträffen var den första jag var på för fyra år sedan, och även den bästa träffen hittills! ALLT är bra där, lokalen, läget, härliga scrappare, SUPERBRA mat och SUPERBRA ordnare av träffen! I år så sov jag dessutom över både från fre-lör och lör-sön. Tidigare år så har jag bara varit där över lördagen. Sova över var toppen - så det gör jag om! Tusen tack Jessica och Anna (och Annas mamma) för att ni ordnar så bra för oss! <3

Nedan visar jag alla alster jag hann med på träffen. Det blev en hel del, så jag känner mig nöjd!

 Alterutmaning där man skulle skapa en påskpresent. Jag gjorde en liten låda som man kan fylla med gottor.

 La la-land-utmaning. Kravet var att ha en stämpel med från La la land (säljs hos Inkywings). Jag köpte denna på träffen och tycker att hon är supersöt! Grattis-texten är utskriven på datorn. Jag blev så glad när jag hittade den här fina fonten!

 Skissutmaning. Jag följde skissen ganska noga, och färglade i två favoritfärger för att matcha papperen. Den här sötnosen är jag SÅ glad att ha i min ägo. Jag betalade 300 kr för den - men det var det värt! :D

 Tävlingskitet. I år hade tjejerna verkligen prickat min smak när det gäller papper och dekos! Stämplarna var av nytt och okänt märke och vi fick veta att det var en ny designer som gjort dem, Jane. Mhm... lite senare kom överaskningen, Jane står för Jessica och Anna, och det var de superduktiga tjejerna som tillsammans designat vårt kit! Texterna fullkomligt älskar jag, och motivstämplarna är också superfina! Det var roligt att färglägga fjärilstjejen på kortet ovan! I hörnen har jag stämplat flera ggr med en av stämplarna i kitet -Morkarla Bygdegård 2011-04-09. Superfin!

När hÄnglarMarie skulle åka hem, så fick hon säga en färg. Hon sa "brun" och det blev temat för kvällens utmaning. Skapa på temat brunt, i övrigt helt fritt. Jag valde att göra ett monokromatiskt kort i brunt, och det är så roligt att färglägga med bara bruna nyanser.
Vi var ca 15 scrappare kvar under denna utmaning, och det blev hela FEM vinnare! (Vi kör omröstning där alla röstar på två bidrag.) Alla vinnare fick välja ett pris, och jag fick välja som nummer tre. Fick en jättefin collagestämpel från Crafty Individuals och ett jättefint 6"-block med mönsterpapper. Tusen tack!

På söndagen så ägnade jag mig uteslutande åt färgläggning, så längre fram har jag fler alster att visa, när de färglagda motiven hamnat på kort. :)

Tack för titten! Lämna gärna en kommentar innan du kilar vidare så blir jag jätteglad!

9 kommentarer:

 1. Jösses vad produktiv du har varit! Underbara alster, asken för påskgodiset är ju helt underbar! Håller förresten med om att hÄngeln med kaninen är alldeles ljuvlig och säkert värd pengarna. :) Låter som om ni haft en toppenhelg helt enkelt! Man blir ju lite avis! Kram!

  SvaraRadera
 2. TACK för trevligt sällskap i lördags! Kul att kunna se alla dina fina alster på nätet. Jag kan lova att de är ÄNNU vackrare i verkligheten - har ju sett alla utom det bruna kortet. Påskpresentasken måste du nästan fota om i flera vinklar och öppen så alla får se hur fint konstruerad den är! ;o) Jag var sååå imponerad! Kram!

  SvaraRadera
 3. Jisses!!! Vad du hann med på en helg! Jag är grymt imponerad!! Fantastiska alster och jag är ju helt betagen av din färgläggning!

  "Janes" stämplar var dessutom sååå tuffa! Är alltid på span efter snygga, svenska texter....

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 4. Wow vad du hann med mycket!! Impad! Å det var såå kul att se dig "in real life" åxå!! :-)
  Massa kramar

  SvaraRadera
 5. Jättefina alster du skapade och jättekul Att träffas igen.

  SvaraRadera
 6. Du gjorde SUPERFINA alster på träffen, och jag fick sitta bredvid och se dem växa fram....sååå kul och inspirerande.
  Tack för sällskapet, vi får se till att snart träffas och scrappa igen.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Men vad duktig du är! Behöver jag någonsin ett kort och inte orkar göra det själv ska jag definitivt beställa ett av dig!

  SvaraRadera
 8. Åh så fina kort. Asken blev ju också super söt!!!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!