fredag 25 februari 2011

En till ny hÄnglarflicka!

Här kommer ett till kort med en av de nyaste hÄnglarna. Det här kitet kom i förra veckan, och det nyaste kitet kom idag.

Papperen kommer från Mollys Scrapbooking's shabbykit. Jag är en alldeles ny prenumerant och det här var mitt första kit. Jag har inte riktit bestämt mig för vad jag tycker om kit än, men jag vet i alla fall att jag blev väldigt nöjd med det jag fick! Jag tänker att det kanske är bättre att välja papper och dekos själv för den summan, istället för att någon annan väljer åt en? Samtidigt så kan man få papper som man kanske aldrig hade köpt själv, men som visar sig passa en perfekt. Jag tror att jag kommer att fortsätta i alla fall, för det är jättefina kit!

Jag inspirerades av hÄnglars DT Anna till den rivna kanten vid motivet och en tag som sticker fram bakom.

 Närbild på den fina hÄngeln! Den här stämpeln blev direkt en favorit. Den är så användbar! Färglagd med distressrefiller som alltid.

Tagen är skuren från en blomförpackning från Prima. Jag tyckte att det var så fint med texten, blommorna och fjärilen. Jag har haft på lite stickles på blommorna och på trollsländan. Platinum, vitglittrande stickles som låter färgen bakom glimma igenom.

8 kommentarer:

 1. Urfint! Och lite avis är jag ;-)

  SvaraRadera
 2. Så vackra kort du har gjort och färgläggningen är underbar!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga kort, både i det här inlägget och i det förra.
  Så fint färglagt och så snygga dekos.

  Ja, kit är både och...
  Kan vara kul att prova något man själv inte skulle ha valt, men samtidigt vill man ju gärna använda det man känner sej bekväm med.
  Verkar iaf som att du fått ett kit som passar dej utmärkt!

  SvaraRadera
 4. Kanonfina kort du gjort med nya hÄnglarna. Du färglägger verkligen underbart fint, som alla andra också skriver ;0)
  Vi kan väl höras på tel nån dag - var så länge sen vi hade tid att prata lite.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt kort - du färglägger så fint! - och mönsterpapperen var lite' "nya". Kul att få tips på nåt nytt!
  Tack för glada ord i min blogg! Så kul att se vem som varit in o kikat. Kramar!

  SvaraRadera
 6. Fanstastiskt fint kort, du är verkligen grym när det kommer till kortmakeri!! Färgläggningen är ljuvlig!! Så roligt att du börjat prenumerera på Mollys shabbykit, även om jag inte är så mkt shabby så blir även jag sugen på det kitet men det blir nog lite saftigt att prenumerera på båda varje månad :-/ och det färgglada kan jag inte tänka mig att byta bort! ;) Gillar tagen som du använt från Primaförpackningen... riktigt smart och fint! Man kan vekrligen inte slänga något längre, allt kan användas! :D

  Ska bli så kul att ses till helgen igen, längtar massor! Tack oxå för din kommentar, jag blev jätteglad! Stor Kram Emmeli ♥

  SvaraRadera
 7. Det blev ju superfint!
  Jag tror att man kan utmana sig själv ytterligare lite genom att någon annan väljer ut material åt en men ja, ibland kan det ju bli helt fel också.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!