tisdag 8 mars 2011

Min stora dag

I helgen har jag varit på Svensk Scrapbooking's mässa och träff i Karlstad. Innan vi åkte dit, så fick vi ett par utmaningar. Den ena var att göra en namnskylt, men jag återanvände en gammal namnskylt och var inte med i den utmaningen. Den andra var att skapa ett kort på temat "Grattis till din stora dag". Det skulle vara en insamling till organisationen "Min stora dag" som hjälper till att uppfylla svårt sjuka barns önskningar. Sen fick man skänka en valfri summa för att få en lott att rösta på ett av korten. Tyvärr så glömde jag bort att fota vinnarkortet, men det var verkligen helt fantastiskt!

Så här blev mitt bidrag:

Jag valde att göra ett pojkkort, för jag tänkte att de flesta gör säkert flickkort, och det stämde! Jag har färglagt med distressrefiller, och motivet är från hÄnglar och stÄnglar. Texten är utskriven på datorn.

Alla korten skänktes till "Min stora dag" för att delas ut till barnen som får sina önskningar uppfyllda. Jag gillar verkligen att göra kort till välgörande ändamål! I höstas var en liknande insamling till Rosa bandet, men då såldes korten och pengar skänktes till Rosa Bandet. Jag var ju inte i Karlstad då, och heller inte med på den utmaningen.

Fler alster från träffen kommer i veckan!

3 kommentarer:

  1. Fint pojkkort.

    SvaraRadera
  2. Fint kort till bra ändamål. Nyfiken på vilket kort som vann omröstningen? Jag röstade på ett urläckert kort med en genomskinlig ruta på framsidan och där man drog upp en tag. Kan det ha vunnit tro...

    SvaraRadera
  3. Ljuvligt kort till ett gott ändamål!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!