torsdag 24 februari 2011

Ny hÄnglar-flicka!

Åh, så glad jag är över att hÄnglar-Marie skapar underbara stämplar igen! Jag har haft turen att få tag på de två senaste paketen bland de första gångerna de har släppts på eBay! Och tur är det, för de säljer slut på under 20 minuter!
Det var så längesedan jag gjorde ett mappkort, så jag har glömt bort måtten. Jag gjorde det här på måfå, och blev nöjd med resultatet.

Närbild på den lilla sötisen! Färglagt med distressrefiller som jag alltid gör. Victorian velvet blev direkt en favorit. Det fanns ingen bra rosa i de gamla färgerna tycker jag, men Victorian velvet är en perfekt rosa.

Närbild på blommorna. Jag har beställt från Wild orchid crafts några gånger, och jag har säkert över 3000 blommor! Ändå finns det färger/modeller jag saknar. Här tog jag vita och ljusrosa lite större rosor och doppade dem i silvrigt embossingpulver och värmde. Tyckte att det blev en fin detalj på rosorna, och så passar det bra till det grå mönsterpapperet från Maja Design. Hyrdangeor är alltid en favorit hos mig.

hÄnglarna säljs nu på eBay. Det gäller att hålla utkik, för de tar slut väldans fort! Här är länken till hÄnglar & stÄnglars shop på eBay.4 kommentarer:

 1. Så sött ditt kort blev :) Jag har suttit och övat med distresserna idag men det är ju för tusan omöjligt att få till det sådär fint! Tror jag håller mig till promarkers och njuter av såna här fina kort på nätet istället ;)

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt kort och så vackert färglagt! Kul att du kommit igång med kortmakeriet igen efter flytten! Kram!

  SvaraRadera
 3. sååå vackra kort!!!! och hänglarna är ju helt ljuvliga!!!

  SvaraRadera
 4. OOoohalalaaaaa
  Vilket snyggt kort, och trots ditt ippehåll är du ju en expert på färgläggning!!
  Så HIMLA snyggt!!!

  Kraaamiz

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!