lördag 13 mars 2010

Idag så fyller världens sötaste lilla Edina två år! Tanken var att jag skulle ha en helhelg i Dalarna, med kompismys fredagkväll, Edinakalas på lördagen och sen spendera lördagkvällen i Borlänge. Borlänge blev inställt pga dubbelbokning, kompismyset blev inställt pga att jag varit så himla trött och slut pga förkylningen, och tyvääääääärr så fick jag ställa in min närvaro på kalaset pga magsjukan drabbade mig inatt. Varit sängliggande typ hela dagen idag, men har kunnat äta lite macka i alla fall. Ibland blir det inte som man har tänkt sig, men men, vi får ta igen denna helg en annan helg!

Kortet gjorde jag på träffen i Karlstad, till en utmaning som Scrapidoo gav till oss i Teamet. Kravet var att använda minst tre mönsterpapper och inspireras av våren. Ulrika vann med ett underbart kort, och Anki kom tvåa med en underbar layout.

Här är mitt kort:

Söt ny hÄngel färglagd med distresser. Papper från Inkido och Maja Design. Fjärilen är en stans från Martha Stewart. Jag älskar ju fjärilar, så självklart älskar jag denna stans! :) Hydrangeor från Prima.

Snart ska jag se på film! Fick tips om "The Stoning of Soraya M", så den ska jag se. Men först så ska jag lyssna klart när Anna Bergendahl sjunger vinnarbidraget i årets Melodifestival. :)

3 kommentarer:

  1. Nä, det blir inte alltid som man tänkt sig...

    Fint kort, det var läckert med tagsen som är transparant.

    SvaraRadera
  2. Jättefint kort. Helt i min smak. Lite liftvarning tror jag bestämt.
    Hoppas du är frisk nu.
    Kram på dig.
    Petra

    SvaraRadera
  3. Jättefint kort!! Härliga färger!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!