söndag 7 mars 2010

Svensk Scrapbookings mässa och träff i Karlstad 6-7 mars 2010

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk helg i Karlstad! Jag vet inte varför, men jag tyckte att det var en bra idé att lämna kameran hemma. Ångrar mig nu efteråt såklart! Nästa gång ska kameran med!

TVÅ kort blev gjorda på en hel helg. Maaaassa packning som vanligt, men det var det såklart värt! Lite scrap, mycket skratt, prat och shopping! Allt var superproffsigt ordnat av Klara Event som drivs av Mikael Jakobsson och Helena Johansson. Micke är ju också "Mr Svensk Scrapbooking". :)

Jag kan visa ett av korten jag gjorde, men det andra får jag vänta med ett tag då det ska ges bort. Vet inte om mottagaren kanske kikar i min blogg ibland, och jag vill ju inte förstöra överaskningen. ;)


5 kommentarer:

 1. Det låter som du haft en underbar helg, vad roligt! Ett vackert kort också, kul med en ny (för mig) stämpel.
  Ser fram emot nästa träff här hemma, jag hoppas att vi blir fler då.

  SvaraRadera
 2. Jag vill bara säga att det var superkul att träffa dig i helgen.

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 3. Gudars så snyggt kort Sofia och din färgläggning är oklanderlig som alltid.

  Hoppas du mår bra!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken ljuvligt kort! gjorde du det i helgen? Det var så mycket på gång hela tiden så det såg jag aldrig! Ska pyssla mer och snacka mindre på nästa träff tror jag :) Otroligt roligt att få träffa dig IRL Sofia! Hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång ...

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt kort! Och det låter som du haft det härligt på träffen, träffar är verkligen härligt och inspirerande...

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!