måndag 1 februari 2010

Scrapträff 30 januari

I lördags så var jag på en heldags scrapträff med härliga tjejer! Den här gången var det Asamia som ordnade så fint i lokalen i hennes bostadsområde. Tack för att du tog över, Åsa, nu när Cissi flyttar.

Jag är ju ovan scrappare efter min nästan halvårslånga scrapblock, så jag orkade "bara" till åtta. Träffen höll på mellan 10-22 och normalt sett så är jag kvar till slutet, men alltså inte i lördags. Jag hann ändå med fem kort, men kan bara visa två av dem än så länge. Tre är inspirationsalster till kommande utmaning på Svensk Scrapbooking. Visar dem så snart det går!


En äldre hÄngel som är ganska ny för mig. Jag köpte hela kitet på mässan i Gävle i våras. Jag gillade verkligen dessa papper, men hade svårt att hitta något cardstock i passande lila/rosa färg, så det fick bli ett grönt! Min tvättkorg har fått tjänstgöra som ljustält, men tyget var lite väl tjockt så det var svårt att få jämn belysning i det. Nån gång när jag känner mig lite rik så ska jag köpa ett riktigt ljustält och lampor.


Egentligen så skulle jag göra ett beställningskort till en liten tjej i Göteborg, men jag fick inte plats med allt som jag ville ha med, så det blev ett "bara för att-kort" istället. Jag fick låna Åsas wellpappmaskin till det här kortet, och en sån måste jag verkligen skaffa mig! hÄngeln köpte jag i Avesta i våras, men den släpptes under hösten på Karlstadsmässan.

Tack för titten! Lämna gärna en liten kommentar innan du kikar vidare, så blir jag jätteglad! :) Förhoppningsvis så uppdaterar jag lite oftare nu framöver.

8 kommentarer:

 1. Två jättefina kort i fina milda färger. Gillar dem massor.

  SvaraRadera
 2. Så söta kort du gjort, underbara stämpelmotiv!

  SvaraRadera
 3. Hej Så fina kort du hann göra, fina färger på korten. kul att träffa dig. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!!
  Vad roligt att du också är på G igen :)

  Fina kort fantastisk färgläggning. Gillar det andra kortet jättemycket med den egna målade bakgrunden.

  Hoppas du mår bra för övrigt också hjärtat.

  Kram Katja

  SvaraRadera
 5. Underbara kort!! Jättefina färgkombinationer och väldigt söta stämplar. /Elisabet från rest.skolan

  SvaraRadera
 6. Jättefina kort Sofia!! :)

  Du är jätteduktig! Jag önskar att jag kunde scrappa sådär bra! Har inte haft någon motivation sista tiden bara... får ta igen det när jag har ett eget scraprum och allt kan vara framme och lättillgängligt :)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 7. Vad duktig du är.. väldigt fina kort!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!