onsdag 3 februari 2010

Ett gammalt ovisat kort

Jag städade i pysselrummet i slutet av förra veckan, och då hittade jag några kort från i somras som jag inte har visat upp här i bloggen. Jag gick ju in i en stor scrapblock, och orkade varken scrappa eller blogga. Däremot så njöt jag i fulla muggar med grannarna de fina sommarkvällar vi fick (och de halvfina med massa filtar, ute var vi iaf).


KramhÄngeln är otroligt söt tycker jag! Riktigt nöjd med den rosa färgen här också. Just rosa är så svårt att få till med distresserna tycker jag. Ska bli spännande om det är en fin rosa med i de nya färgerna som släppts nu under CHA.
Vet inte riktigt vad jag har använt för papper på det här kortet, men kanske så köpte jag dem hos Zornitsa på Scrapparazzi.


Närbild på den fina texten. De här fina etiketterna köpte jag i alla fall hos Zornitsa. Jag gjorde det här kortet till en god vän, men jag har tydligen aldrig gett henne det. :) Tror att jag ska göra det någon dag snart!

Tror jag har två till ovisade kort, så dem ska jag väl fota och visa er också! :) Snart blir det dock nygjorda kort här i bloggen.

4 kommentarer:

 1. Men Sofia sluta nu att briljera med distresserna ;) Gud vad du är duktig med dem...Jag har flera men jag och pensel är inte överens. Jag är ju lite skakig som du vet :)

  Är så sugen på Copic markers men de är ju inte billiga precis.

  Ser fram emot att se de andra korten också.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Sofia - du är sjukt duktig och jag tycker jättemycket om dina kort du gör!

  Wow - jag längtar tills jag och Peter flyttar och jag får ha framme mina scrap-grejer! :)

  Hur går det för dig med allt? Kärleken? Tunisien?

  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Katja, jag är kär i mina distresser! Det var kärlek vid första ögonkastet helt enkelt! Men jag är ju långt från "briljant" med dem... Finns ju några som är helt GRYMMA, bla några i hÄnglars DT. :) Men jag är nöjd! Mkt nöjdare än med PM-pennorna. Pensel är min grej! :D Kom o fika nu, med eller utan scrapgrejjer i släptåg! :D

  Carro, svarade inne i din blogg! :D

  Kraaam!

  SvaraRadera
 4. Hej hej, papperet är fr Melissa Frances :)
  Dina kort gillar jag... :)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!