söndag 22 mars 2009

Pysselträff igår

Igår var jag på en supertrevlig pysselträff! Det var Cissi som ordnat allt så bra, och dessutom är hon en fantastisk berättare av roliga historier och diverse händelser. Vi skrattade så tårarna rann fler än en gång under dagen och kvällen!

Trots att vi pysslade mellan 11-22, med en knapp timmes uppehåll för lunch, så verkligen rann tiden iväg! Fem kort hann jag med, och det är jag jättenöjd med! Trodde att jag skulle hinna fler, eftersom motiven var färdigmålade, men fem är ändå ett bra resultat för en dags pyssel.

Vaknade redan vid åtta i morse för att en katt råmade (ja, det lät så) utanför fönstret. Vette sjutton vad den hade för sig. Somnade inte om heller, men nu är jag supertrött igen. Ska kanske sova en timme fram till dagens sportsändningar börjar.

Första kortet med en av de nya hÄnglarna. Denna är en av mina favoriter ur nya paketet. Den fina tagen är Graphic 45. Mönsterpapper från Daisy Bucket och Maja Design.

Aha Scrapbooking var där och sålde lite under början av dagen. Jag köpte två stycken likadana mönsterpapper, och det har jag använt på kortet ovan. Den söta Magnolia-flickan har jag lånat av en vän. Grattis är skrivet på akvarellpapper i dymon. Löven har Silhouetten skurit ut åt mig.

Också en hÄngel ur nya klubbpaketet och den andra av mina två favvisar i paketet. Alla stämplarna var som vanligt jättefina, men dessa två blev mina favoriter direkt. Papper och tag från Maja design, och grunge-stämplar från Stempelglede i hörnen.

Favoriten ur Whiff of Joys klubbpaket tillsammans med Maja design-papper. Doily lace har Silhouetten skurit ut. Körsbärsblommorna är så fina! Skönt att det kommit andra blommor än hydrangeor som jag tokälskar! Blir lite tjatigt att ha hydrangeor på precis ALLT.

Tyckte att det var dags för ett blått kort. Älskar att färglägga i blått (faded jeans är favoriten) men tycker inte att det finns så jättemycket fina blå mönsterpapper. Det här blev dagens sista kort och löven monterade jag sekunderna innan jag började packa ihop för dagen.

Pysselträffarna går såååå fort!!! Undrar om vi kunde sitta mellan 08:00 och 24:00. Tror faktiskt att man skulle orka! Jag tycker alltid att vi slutar för tidigt, men det är ju skönt dagen efter förstås, att man inte kom hem mitt i natten.

6 kommentarer:

  1. Hej VIlka toppen kort du gjorde igår. De är så fina. VI ses ju snart igen =) Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för igår!
    Vilken bra och fnissig dag/kväll det blev.
    Dina kort är bara så mycket finare i verkligheten.
    Missade att du hann med det blå. Super sött!
    Tack för Beckers A också.
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Visst hade vi trevlig, jag längtar redan till nästa gång...tur vi har Cissis lokal att va i.
    Superfina kort du gjorde, stod o kikade på dem en stund innan vi packade ihop - du får alltid till det så fint.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Underbara kort, Sofia!!! Wow alltså!!
    Speciellt nr 2,3,4 och 5!!! hÄngeln var mer än ursöt!
    Vill haaaaaa!!!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Vad fina kort! Härliga färger och mysiga detaljer! Ha det bra// Suz

    SvaraRadera
  6. Riktigt fina kort! Vad färglägger du dina stämpelmotiv med? Vad du än använder så är det ruskigt snyggt!
    Ha det gott/Vera

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!