söndag 29 mars 2009

I fredags så var jag hemma hos Åsa på en kvälls pyssel och snack. Inspirationen lyste med sin frånvaro. Jag bläddrade igenom två av Åsas pärmar med inspiration, men den väcktes inte till liv för det. Sen började jag i alla fall att färglägga lite. Och tillslut så fick jag ihop två kort. Det är så himla roligt att pyssla med Åsa. Tur att vi bor så nära varann!

Majapapperen är ett säkert kort! Så fort att jag tvekar om vilka papper jag ska använda, så åker Maja Design fram! Tror att jag ska köpa på mig ett gäng till av dem faktiskt! Älskar dem, och det börjar ta slut i mitt lilla lager.

Det här kortet var målet för kvällen! Elias fyllde nämligen två år idag och jag har varit och gratulerat honom. Han fick en sådan grävskopa som man sitter på i sandlådan utav mig, och han blev jätteglad för den. Sååå söt när han tittade upp och sa "Tack" för den. Sen skulle han sitta och gräva inne. Först på parketten (till pappans förtret... *fniss*) sen förflyttades den till en mjuk bilmatta och då kunde man ju förstås gräva upp en liten bil om och om igen, med "tant Sofias" hjälp. Storasyster kommenterade sen att jag ju inte var nån tant! Söta lilla Emmie! :D

6 kommentarer:

 1. Korten är ju helt makalöst vackra :D
  Det är så trist när inspirtionen inte finns, men ibland så gömmer den sig väl *skrattar* vad härligt att du har så nära till en scrapkompis, det är inte utan att jag blir lite avis ;)
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Jättesöta kort! Mycket fint målade!

  Kramisar sandra

  SvaraRadera
 3. Jättefina kort....syns inte att inspirationen var borta. men så är det ibland inspirationen bara är borta.

  Jag har oxå nyss gjort ett kort till en kille som heter Elias o fyllde två år =)

  Visst är det härligt med scrappvänner i sin närhet ;-)

  Ha det gott!
  Kram//Mia

  SvaraRadera
 4. Så söta kort!
  Härligt att ni får till tid att pyssla tillsammans.
  Va??? Får man inte gräva på parketten?
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Hej Jättefina kort. Visst är det skönt att ha en scrapvän nära. Kram

  SvaraRadera
 6. Väldigt fina kort.
  Ja visst är Majas papper underbara att jobba med. Har gjort klart ett påskägg som är klätt med det. Får dock vänta med att fota tills imorrn.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!