tisdag 17 mars 2009

Bidrag till Scrappiz CC

För någon vecka sedan så var det CC på Scrappiz. Jag fick ihop tre bidrag.

Det här bidraget var till en skissutmaning med en härlig skiss gjord av Rimna. Det är detta kort jag har liftat ett par gånger i tidigare inlägg. Fullkomligt älskar det här upplägget! Tack för inspirationen, Rimna!

Det här kortet gjorde jag också efter en skiss. Man fick välja vilken skiss man ville ur arkivet och skapa efter. Det här är ju ett ganska typiskt upplägg för mig. Tror att jag ska lägga till någon grattistext, för jag har två beställningskort som dessa två kort skulle passa bra till.

Motivet i fokus. Vikningen lärde jag mig av Cicci på förra pysselträffen på Hövdingavägen. Mysig vikning som jag säkert kommer att använda fler gånger. Samma princip som mappkorten, fast utan det som gör det till en mapp då, och så vänder man det en kvarts varv.

Färgläggningen är gjord med distressrefiller som alltid numer. För lite glittrande effekt här och där så använder jag en vattenfärg som jag köpte tokbilligt på Inkywings.

4 kommentarer:

 1. Helt underbara kort!
  kram

  SvaraRadera
 2. Härliga kort =)
  Roligt vikning på kortet....hmmm måste absolut provas....gillar mappkorten så detta kanske blir en favorit ;-)

  Hoppas allt är bra och tack för inspirationen!!
  Alltid fina o välgjorda kort här hos Dej!!

  kram//Mia

  SvaraRadera
 3. Nämen åh vad du är söt som ger så fina kommentarer om mina kort när du är värsta bästa proffset!! Jag har lång väg kvar men OJ vilken inspiration jag fick här. Jag får nog pyssla vidare i afton! :D
  STOR KRAM!!!

  SvaraRadera
 4. Åh så fina kort du har gjort! Kul vikning också, den måste testas ;)
  kram
  Zanya

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!