onsdag 14 januari 2009

Kör på med ännu ett inlägg!

Bara att köra på när man ändå är igång! Nu har jag bloggat i en och en halv timme. Eller hmm, inte riktigt, jag har surfat emellan också, och förminskat några foton. :) (Det finns fyra till inlägg nedanför detta som är inlagda nu ikväll.)

Ett julkort som jag gjorde när jag var och pysslade hos min granne Jenny. Min granne Sofia fick detta på julaftonskvällen (jag var hos henne efter att vi båda kommit hem från respektive julfirande och vi delade en flaska vin och hade supermysigt).

Beställningskort från kollega C. Kortet skulle hon ge till sin mormor på julafton, innehållandes en prenumeration på en tidning. Hon ville inte att kortet skulle vara juligt, men gick med på en "God Jul-biljett". :D

Ett beställningskort till en söt tjej som Noura som brukar titta på mina kort tillsammans med sin mamma (som jag lärt känna via ett forum). Hennes mamma ville gärna ha ett kort i blått och lila och med den stämpeln. Jag älskar att göra kort i lila, men tyvärr så finns det jättedåligt med mönsterpapper i lila. Jag blev i alla fall nöjd med kortet, och hörde att mottagaren var det också! :)

DET var allt jag hade att visa för nu! :) Förhoppningsvis så orkar jag pyssla lite imorgon. Jag måste verkligen försöka vara uppe lite, för ryggen gillar inte att jag är sängliggande heeeela dagar. Men, jag orkar liksom inget annat när jag är febrig.

3 kommentarer:

  1. Guuud va fina saker du gör!!! och krya på dig! Hoppas att du mår bättre i morgon och att febern har släppt!

    SvaraRadera
  2. du gör så fina kort :) Kortet som du gjort till KiF, utmaning 17 är min absoluta favorit, jag såg det redan där... väldigt vackert!

    SvaraRadera
  3. Vilka snygga och läckra kort du gör!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!