tisdag 16 december 2008

Cybercroppar för fullt

Ni har väl inte missat att det är CC på Kort i Fokus hela denna vecka? Jag har bestämt mig för att göra utmaningarna i ordning, och precis som jag skriver det så måste jag erkänna att jag precis frångått ordningen. En av utmaningarna är nämligen att dekorera insidan, och jag bestämde mig just för att dekorera insidan på det senaste kortet jag gjorde, till "stansa vilt", så därför hoppade jag lite just bland dessa utmaningar. Men sen är det tillbaka till ordningen igen, och nästa utmaning jag ska hoppa på är utmaning 12, som är en materialutmaning.

Första utmaningen, Minikort i stl max 7,5x7,5cm. Mitt kort mäter exakt det, och motivet är en minihÄngel från julkollektionen.

Andra utmaningen var en skissutmaning. Jag vred lite på skissen, men jag tycker ändå att man kan se att jag har utgått från den.

Tredje utmaningen var en CJ (Card Jacked). Man skulle välja ett DT-kort i galleriet och lifta/inspireras av. Jag valde ett härligt kort gjort av Wildärtan, och följde upplägget ganska exakt.

Tyvärr så är det ju helt omöjligt att få till fina foton med bara vanlig belysning till hjälp. Funderar på om det skulle bli klarare färger ifall man hade en dagsljuslampa... isåfall så ska jag nog köpa en sån. :)

3 kommentarer:

 1. Jag bara älskar det sista kortet!!! Alla var fina, men det sista var helt underbart!

  SvaraRadera
 2. Så fina kort. Alltid roligt att inspireras av andra.
  Jag hoppas att julledigheten innebär lite skapande för mig.
  Härligt att du fick en pratstund med A.
  Kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!