onsdag 17 december 2008

Flera CC-bidrag

Här kommer tre till bidrag som jag har gjort till CyberCroppen på Kort i Fokus. Jag har kommit på att jag skapar i för snabb takt, och kommer att vara klar senast, senast fredag, men troligen imorgon. Som tur är så har jag fått två beställningskort också, så helt kortmakarlös ska jag inte behöva bli.

Utmaning nummer 3; Nyårsflaska. Utmaningen var att skapa ett flaskkort med nyårstema. Jag hade missat det där med nyårstema först och tänkte göra ett flaskkort till julglöggen. Men så ångrade jag mig och tänkte att det får bli ett med nyårstema istället. TUR DET!!

Utmaning 4, Diamantkort. Första gången jag gjorde en sån här vikning. Ganska roligt, men det blir nog ingen favorit. Jag gillar mer vanliga kort. Jag tror inte att jag ska skicka det här kortet till någon, för det finns ingen naturlig plats att skriva en hälsning på tycker jag. Istället så låter jag det nog pryda mitt pysselrum, så att jag får lite julstämning här.

Utmaning 5, monokromatiskt i favoritfärgen. Jag gillar inte riktigt monokromatiska kort (=kort i en och samma färg), men allt som är roooosa är ju fint, inte sant? :D hÄngeln ser lite beige ut på skor, underkjol o väska, men det är en mer rosabeige färg i verkligheten.

5 kommentarer:

 1. Å vad du jobbar på - och vackra saker blir det!!
  Gillar flaskkortet lite extra, det var en bra mall, man får plats med en hel del. Har du mall?

  SvaraRadera
 2. Jättefina saker du har gjort.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag blir alltid lika glad och inspirerad när jag kommer hit så nu har du fått en liten award! :-D Kom gärna till min blogg och "hämta" den. (Fast just nu verkar bloggsida.se ligga nere...)

  Kram Lillnettan

  SvaraRadera
 4. Vet inte hur jag hamnade här, men roligt att hamna hos en scrappare. Superfina alster du gör! Jag försöker själv pyssla men många gånger så räcker inte tiden till men lite kort till försäljning på jobbet har det blivit och det är förstås extra kul när andra uppskattar det man gör!

  SvaraRadera
 5. Va mycket fint du gör! Tar tid förstår jag? Önskar jag vore lika händig!! :-)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!