måndag 29 september 2008

Pysselträff

I lördags så var jag på Handarbetas pysselträff i Stockholm. Jag hade verkligen superroligt!!! Det är så roligt att träffa andra scrappare. Flera hade jag träffat tidigare och andra var det första gången jag träffade. Jag satt bredvid e.j.m och Hegu, och bakom ryggen så hade jag Tussan, Johanna, Kurrebo och Pappersdraken bland annat. Jag hann med en hel del! Tyvärr så fotade jag allt idag, och först när det hade börjat skymma. Så färgerna är därefter...

Första alstret för dagen var till en utmaning. Man skulle scrappa en B.O.M-lo med ett ord som beskrev vem man är. Scrappare kom direkt upp i huvudet, och det fick det bli!

Första kortet för dagen är egentligen det andra. Jag hade nämligen påbörjat kortet här nedan när kortutmaningen drog igång. Man skulle skapa ett kort på en halvtimme på temat höst.

Här är kortet jag hade påbörjat när kortutmaningen drog igång (himla dassiga färger på kortet tyvärr). Jag vingklippte hänglarna som sitter på moln, och satt dem istället på en pall från Magnolia.

Mappkort i allt utom min stil! :D Jag blev ändå jättenöjd. Flickan är från ett mönsterpapper som jag köpte hos Handarbeta. Collagestämpeln har jag köpt från USA och stämplat på ett distressat papper samt sprayat med glimmermist.

Insidan av mappkortet.

Kvällens sista kort! jag utmanade mig själv lite att göra kort som inte är typiskt min stil. Men jag vet inte om jag lyckades! :D Jag blev nöjd med korten jag gjorde i alla fall, och det är ju huvudsaken!

Skriv gärna en liten rad innan du kilar vidare, så blir jag så glad!

11 kommentarer:

 1. Åh, så jättemycket fint!!! Mappkortet blev en favorit direkt :)

  SvaraRadera
 2. Wow, här har det skapats ser jag.
  så många fin saker. Måste börja göra LOs.
  Alltid lika trevligt att träffas.
  Nu ska jag bara komma igång med mina julkort och stämpeln från dig. =0P
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. klart att jag ska lämna en liten rad! Gillar det du skapat jättemycket!!
  Snygga grejor gillar mappkortet!
  /maria

  SvaraRadera
 4. Oj oj vad här har skapats. Hur mycket fint som helst. Gillar Bom lon om dig och mappkortet.

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Åh vad fina och härliga färger!

  SvaraRadera
 6. rebecka/bleckvard30 september 2008 14:52

  jättefina alster! :D och shit vad duktig du är på massa olika stilar!! :)
  www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

  SvaraRadera
 7. Oj vad jag gillar dina kort! Tycker alla har lite olika stil och jag gillar förstås mappkortet hur mycket som helst men även det sista "kram"-kortet. LOn såg jag ju på träffen och den är jättefin. Synd att inte fler kunde få vinna!

  Har ändrat länken till dig nu så att den pekar hit. Är det ok om jag lägger upp dig i min favorit-blogg-lista? Kul att höra att du är nöjd med skärmaskinen också!

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Vad du är duktig, dina kort är så välarbetade och så olika stilar dessutom, jättefina!! Hoppas du har hunnit vila något idag, jag vet ju vilket slit det är att åka på mässor... men kul att ses lite då och då... :)

  SvaraRadera
 9. Vad himlans mycket du hann med, massor med fina kort och LO.
  Själv sitter jag alltid och målar och får inte till så mkt på träffar tyvärr.

  SvaraRadera
 10. Åhh, så mycket fint du har gjort! Sååå nyfiken på vart du fått tag i moske stämpeln och shahada texten? Jättefint kort och LO:n ifrån Tunisien är också superfin!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!