onsdag 8 oktober 2008

Zanya har tagit ett jättebra initiativ med att samla in kort och sälja till förmån för Rosa Bandet. Jag har skapat två nya kort och skickar även med ett kort som jag har gjort tidigare. På baksidan har jag skrivit "Handgjort av Sofia - till förmån för Rosa Bandet" Hoppas att det är någon som vill köpa våra kort, och att vi på så sätt samlar in en massa pengar till Rosa Bandet! Vill du också vara med, så kika in hos Zanya för mer information.

Papperen från Maja Design är underbara som alltid, och min nya stämpel från Whiff of Joy (finns hos Katscrap) är helt underbar. Färglagt med MCP-teknik och så har jag använt min tread water punch från Fiskars. Älskar den!

Väldigt konstigt ljus... inte är jag duktig på att grejja färgerna i datorn heller, så håll till godo. Papper från GCD och stämpel från hÄnglar och stÄnglar.

Det här kortet gjorde jag tidigare, och har även visat uupp det i bloggen tidigare. Tyckte att det kunde passa till temat, så det får följa med! :) Grattisstämpeln är min egen design och jag har ett par såna stämplar kvar sen senaste pressningen. En hel del gick åt på LC-mässan i lördags.

2 kommentarer:

  1. Underbar blogg mycket inspirerande och vilken grej ni gör. Vilken godhjärtad insats. Emma

    SvaraRadera
  2. oih vad fina kort du har här i din blog! måste komma åter!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!