onsdag 2 april 2008

Två beställningskort

För ett tag sedan så gjorde jag två beställningskort till en kompis som bor i Göteborg. Nyss fick jag beställning på två till, till hennes brorsbarns födelsedagar. Jätteskoj!! Det ena kortet fick gärna vara lika ett av dem jag gjorde förra gången (det med samma prickiga papper). Helt lika kan jag inte göra, det blir för tråkigt. Så jag gjorde en variant. Tags med barnens namn var ett önskemål och såna gillar jag jättemycket!!

Tagsen är utskurna med sillhouetten, liksom "Grattis!". Jag har haft 3d-lack på "Grattis!". Motivet är färglagt med ProMarkers och skuggat med akvarellpennor och Dove-blender. Jag provade det på Morkarla efter att ha sett demo på MCP-teknik. Sen har jag sett i alla fall två till som har testat detta. Skoj!! Jag tänkte göra en "demo" på det här i bloggen någon dag framöver.

Önskemålet var grönt med svarta detaljer, och gärna ett tufft kort. G:et är utskuret i Sillhouetten i en font som liknar Quickutz Abigail, men som heter Greer. Resten av ordet är gnuggisar. Samma gnuggisar är använda till tagsen. Motivet färglagt med ProMarkers och skuggat med akvarellpennor och Doveblender. Jag hade ingen svart blomma, så jag har färgat in en vit med chalks.

3 kommentarer:

 1. Härliga kort!
  Det är kul att titta in här då och då och läsa om nya grejor som du gjort!

  /Maria

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kort du har gjort.
  Vilken fiffig ide att färga den vita blomman med chalks!

  Må så gott!
  Jenny/e.j.m

  SvaraRadera
 3. Första gånge jag är in på din blogg och den är redan en favorit!!

  Jättesnygga kort som jag fick massor av inspiration av samt att jag fick tekniktips dessutom.

  Jag är jäteintresserad av en demo av Promarkers, akvarellpennor oc blender.

  Är det ok om jag lägger dig bland mina länkar?

  Trevlig vecka!
  //Anelie

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!