fredag 4 april 2008

Beställningskort till en ettåring

Min chef Anna beställde ett kort till hennes kompis sons födelsedag. Jag använde en av de nya stämplarna från Jeja design (finns såklart hos Katscrap). Jag gillar den verkligen, sååå himla fin! Och rolig att färglägga. Kriterierna för kortet var "svart/vitt o alla gråtoner där emellan, absolut inget blått, röda stjärnor på pyjamasen, tags med namnet och 1 år". Igårkväll när jag gjorde kortet, så ringde jag Anna och frågade om jag vågade sätta på ett mönsterpapper, eller om jag skulle torrembossa ett papper istället. Ja, ni ser ju själva vad svaret blev. :) Hon blev jättenöjd med kortet och tyckte att det var det finaste jag någonsin har gjort! (Yttersta svarta är alltså kanten på kortet. Fotade igår o det vita som syns är bakgrund.)

3 kommentarer:

 1. Hej hej. Måste bara fråga, har du vart på fotomöte i Enköping nån gång?

  Ha en bra dag

  // Johanna

  SvaraRadera
 2. vilket fint kort du gjort. Svart, vitt och rött är en fin kombination.

  Det var roligt att träfa dig i Avesta.

  Tyvärr så jobbar jag beordrad övertid den 19:de... Så istället för att pyssla och göra av med pengar ska jag ha tråkigt och bli rikare. Men Jessica åker troligtvis till Enköping.

  Men vi ska försöka koma till Gävlemässan.

  SvaraRadera
 3. Jag har opererat mig och har inte åstakommit så mycket på sistone. Men nu känner jag att jag behöver inspiration så jag kör en ordentlig blogrunda för att titta om du skapat något nytt eller hittat på något annat som ger mig inspirationen tillbaka.

  Ha en underbar helg

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!