lördag 23 februari 2013

DT Digibells - Rachel, Little Angel

Idag så bloggar jag hos Digi Bells igen och jag vet att jag säger det ofta, men den här stämpeln är verkligen en favorit. Hon var såå rolig att färglägga och är ju så söt! 


Jag skapade det här kortet när jag och Jessica var på Scrapdrakens pysselträff för några veckor sedan. Mönsterpapperen kommer från Jessicas spillbitslåda. (Det är många av mina kort som har skapats med hjälp av den lådan nu... Hoppas att jag får chansen att bjuda tillbaka!!)  Jag tror att det gula papperet med vita prickar var från ett av mina paper pads, men alla andra papper är nog Jessicas. 

Jag har färglagt med Copics på Letraset 270gr papper. Än så länge så är det papperet det jag tycker bäst om till Copics. Jag har även provat 250gr 4CC, X-press it smooth blending cards och Perfect coloring papers (Copic). Jag har dock hört att Letrasets papper drar onödigt mycket bläck, men det kan inte hjälpas. :) Gillar dock samtliga papper jag har provat, så det är nog så att jag älskar mina Copics! :) Listan på nya färger jag "behöver" blir bara fler och fler. 
Insidan av kortet går i samma färger som framsidan. Jag tycker att det ger ett trevligt helhetsintryck när även insidan är dekorerad, så nu känner jag mig inte färdig innan jag har gjort klart även insidan (och baksidan). 

Tack för titten! Jag blir jätteglad om du vill ge dig till känna med en liten kommentar. Jag vill ju såklart kunna hälsa på hos dig också. :) 

1 kommentar:

  1. Vilket fint kort i färger o allt. Du färglägger verkligen fint. Det där motivet vill jag ha hon är så söt.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!