tisdag 24 juli 2012

Liftat Åsa/Scraphorse

Jag fortsätter med Scrap-Perras sommartävling och visar nu det senaste alstret jag har gjort. Det är till en Lift-utmaning som går ut på att man ska lifta något av alla fina alster i Scrap-Perras blogg. Jag fastnade för ett jättesnyggt kort Åsa/Scraphorse hade gjort utan motivstämpel. Att göra kort med motivstämplar är ju liksom "min grej", så det var skoj att göra något annorlunda. (Nog för att jag ibland gör kort utan stämplar, men det hör ju inte till vanligheterna.)

Många blogginlägg på kort tid nu... Dels så har jag schemalagda inlägg som visas varje dag, plus att jag uppdaterat med massa bidrag till Scrap-Perras sommartävling. Scrolla gärna neråt för att se fler nya inlägg.

 Jag har använt mönsterpapper från ett 6"-block från Authentique paper. Det är samma papper som jag även har i mitt kit. Kravet på denna utmaning var att använda en charm från kitet, och jag har använt det fina hjärtat som hänger bland blommorna.

Den fina textstämpeln fanns på ett ark fina stämplar jag köpte från Slöjddetaljer.


Insidan matchar framsidan.

Jag har följt upplägget ganska exakt som på Åsas ursprungskort. Jag har lagt till lite fjärilar, och ändrat lite färger och så, för att få min touch på kortet.

Här kan ni se Åsas snygga kort som jag liftat!

2 kommentarer:

 1. Du har många fina alster nu...tyckte särskilt om kortet med bara en text....(och så fin text)
  mycket sanning.
  Här blir mycket som är liftvarning på *ler*
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Suuuperfint! Fattar inte hur man gör kort utan motiv men du har ju lyckat så bra!! Kanske du får visa på nästa Gävle-träff? :-D Så fint med de varma färgerna också!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!