torsdag 26 juli 2012

Beställningskort med Magnolia

För någon månad sedan fick jag beställning på tre kort. Först ut var ett studentkort som skulle gå i lila. Jag passade på att låna den söta studentmagnolian av en god vän när vi var på scrapträff. Sen dess så har jag köpt både denna, och pojkstudenten. Tycker att de är söta och lite tuffa till studentkorten. 

 Beställaren ville inte ha för mycket blommor och "prål" men gärna pärlor. Att göra kort helt utan blommor går ju bara inte. :) Jag vet i alla fall att beställaren blev mycket nöjd med koret, så det var ju bra. :)
Texten är jag väldigt nöjd med! Pressade upp den som stämpel när jag gjorde "Handgjort av-stämplarna" tidigare i våras. Det blir små luckor kvar mellan stämplarna, där man får plats med lite smått och gott. Passade på att pressa upp lite texter som jag tyckte skulle vara användbara.

Jag har färglagt den söta Magnoliaflickan med distressrefiller. Mönsterpapper kommer från Maja Design och blommorna kommer dels från Magnolia, dels hemifrån minagömmor. De vita skumbokstäverna kommer från Panduro och är helt perfekta till kort. 

Jag gillar att göra matchande insidor, så det har jag gjort på detta kort. Även baksidan matchar, och har en "Handgjort av-stämpel" på sig varje gång. :) (Brukar dock inte visa dem så ofta.)


3 kommentarer:

 1. OJ vad mycket fint!!! Och vad produktiv du varit!
  Jag är alltid lite långsammare på pysselfronten under sommaren... ;0)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Men guu vilket vackert studentkort, papprena är ju bara såå underbara. Du har dekorerat kortet så snyggt och så gillar jag ju Magnolias studentstämplar, såå superfina :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Underbart studentkort och textstämpeln var verkligen jättefin!Du kan du!!
  Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!