lördag 26 maj 2012

GDT - I Love You This Much

Idag bloggar jag som gäst-DT hos The Digi Bells. Den söta stämpeln är en digi från Elisabeth Bell och heter "I Love You This Much"

Det är så smidigt med digitala motiv. Ingen leveranstid att tala om, man kan skriva ut den i vilken storlek man själv önskar, och framför allt - börja pyssla direkt! Perfekt! 

 Här har jag färglagt den söta digin med distress re-inkers. Jag har en laserskrivare för att skriva ut digi-stämplar på akvarellpapper. Då blir utskriften vattenfast och lämpar sig perfekt till färgläggning med vattenlösliga medier.

Blommor kommer från Wild Orchid Crafts och Prima. Flourishen är en die från Whimsy Stamps. De vita scalloped-ramarna är stansade med die från Whimsey Stamps, likaså mönsterpapperen för att passa exakt. De små pärlswirlarna är från en remsa med pärlswirls, så att man klippa av exakt den bit man vill ha. Denna är köpt på Panduro.

Enkel insida som matchar framsidan. Jag gör alltid även en enkel baksida till mina kort, men visar dem sällan. De brukar bestå av någon pappersremsa från framsidan tillsammans med min personliga stämpel.

6 kommentarer:

 1. Ljuvligt, Sofia!! Helt enkelt ljuvligt!! Perfekt färglagt och underbara papper till... Snyggt med de scallopedkanterna...

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Underbart snyggt!! Jättefint färglagt, snyggt dekorerat och ett fint upplägg.
  Gillar texten också.

  SvaraRadera
 3. Håller med Pysselbus. Helt otroligt fint kort och så fint färglagt och dekorerat som alltid.

  SvaraRadera
 4. Helt underbart som alla dina kort jag tycker de är så fina.

  SvaraRadera
 5. Den digin är såå fin! Har den också, men har inte gjort nåt kort med den än, tyvärr! Det har du och det är såå fint!!! Så vackert färglagt , så fint komponerat, så läckra dekorationer! Love it!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ååååhh, så underbart vacker!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!