tisdag 15 maj 2012

GDT The Digi Bells - Little Rapunzel

Idag bloggar jag för första gången på The Digi Bells-bloggen. Kika gärna in där! Där finns massor av fina skapelser som de otroligt duktiga DT-tjejerna har skapat!

I helgen så var jag hos mamma i husvagnen på Gräsö. Tänk att det redan börjar bli sommar igen! I höstas så kändes denna årstid långt borta, men tiden har gått så oerhört fort.

Största delen av hösten spenderades på Järnvägsskolan i Ängelholm, och nu så har jag gjort mer än halva min praktik på driftledningscentralen i Stockholm. Både längtar och inte längtar till den dag jag är klar. Det är ganska skönt att hela tiden ha en handledare att luta sig mot när klurigheter dyker upp. Men visst ska det bli roligt att bli klar förstås. Jag tror att man växer oerhört när man hela tiden måste ta eget ansvar. (Självklart så finns det alltid kollegor i närheten som stöttar närhelst det behövs.)

 Den söta unga tjejen heter "Little Rapunzel" och du hittar henne och alla andra digi-motiv från Elisabeth Bell HÄR.
Jag har färglagt henne med distress re-inkers på Canson 200gr akvarellpapper med fin gräng. Jag köper mitt antingen hos Panduro eller hos Clas Ohlsons. Mönsterpapperen kommer från The Scrapcake och Prima. Blommor från Wild Orchid Crafts och Prima. Blinget är nog också från Prima tror jag.

Insidan dekorerades med ett fint mönsterpapper, som faktiskt är baksidan till det gröna papperet jag har på framsidan. Tänkte först använda det gröna på insidan också, men på detta så finns en cirkel perfekt att skriva sin hälsning i. Jag tycker om att dekorera även insidan (och till viss mån också baksidan). Tycker att korten känns mer arbetade då.

9 kommentarer:

 1. Jättefint kort! Perfekt färglagt!
  :-)
  Kram
  Cattie

  SvaraRadera
 2. Jag blev rent av lyrisk över detta kort...underbara färger och motivet är så fint.
  Vad ska du bli "när du blir stor" ?
  Kram Inga

  SvaraRadera
 3. Helt underbart kort:) Tycker om färgerna, helt underbart kombinerat med pappret och sedan har du målat stämpeln så fint. Denna stämpel får jag nog kika lite närmare på, tycker den var så söt!
  Kram Isabelle

  SvaraRadera
 4. This is a beautiful card Sofia! Very pretty colours and love the flowers! Pami x

  SvaraRadera
 5. MEN GUUU SÅ LJUVLIGT KORT, underbart sött motiv :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 6. vilket härligt kort med glada färger:)

  Mvh Tina

  SvaraRadera
 7. Such an amazing card.
  Welcome in the Digi Bells team.

  SvaraRadera
 8. Trodde bestämt jag kommenterat detta tidigare... Urgulligt i alla fall!! Sån läcker färgläggning och söta små blomkluster!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 9. Trodde bestämt jag kommenterat detta tidigare... Urgulligt i alla fall!! Sån läcker färgläggning och söta små blomkluster!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!