måndag 26 mars 2012

Svartå scrapträff

Helgen spenderades i Svartå för scrap i dagarna tre. Tack till mitt goa scrap- och ressällskap i form av Anna och Jessica! Och stort TACK till tjejerna i Svartå som ordnade så himla bra!

Vi fick den största goodie-bag jag skådat, och mat och fika var toppen! (Ja, i alla avseenden utom LCHF, så det fick stryka på foten i helgen, men men...)

Jag hade den stora glädjen att vinna två kortutmaningar och jag blev både generad och glad! TACK till alla som röstade på mig!! Dessutom så var det spontanutlottningar och jag fick en jättefin påse från Magnolia med både en stans och två stämplar.

Fem kort hann jag med totalt, så det blir uppdateringar fem dagar på raken nu! :)

Först ut är ett kort som jag skapade till en skissutmaning med en skiss skapad av Milo Lilja. Jag vände skissen ett halvt varv, och uteslöt titeln (den fick helt enkelt inte plats där den var tänkt). Den här utmaningen var en av dem jag vann.

 Den söta Wryn från Tiddly inks är min favorit! Hon är så himla söt, och så rolig att färglägga! Även om jag ju har köpt Copic Ciao nu, så plockar jag fram mina distressrefiller allt som oftast. Jag är ju så bekväm med dem! Olika kvistar/swirls från både Magnolia och QuicKutz. Blommor från Wild Orchid Crafts. Papperen har jag köpt hos Nettans och de kommer från Scrapcake som är ett helt nytt märke för mig.
Alla kanter är glittrade med stickles diamond.

 Insidan matchar framsidan. Ett bra sätt att "slösa" lite med alla papper jag köper på mig är att även dekorera insidan - och så blir det snyggare också! :)

Enkel baksida, med remsor av mönsterpapper och en personlig stämpel med namn och bloggadress.

Lämna gärna en rad innan du kilar vidare, så blir jag superglad! Kika in igen imorgon om du vill se fler kort.

3 kommentarer:

 1. Åh vad jag gillar dina kort
  Undra just häromdan vart du var...grattis till dina vinster!
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt kort och jag förstår att du vann! Du älskar verkligen den stämpeln och hon är verkligen söt. Blommorna passar så bra på kortet:) Kram

  SvaraRadera
 3. Så himla fint kort!! Härliga papper och motivet är så fint målat.:)
  Kramis

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!