lördag 3 mars 2012

Kortmakardag - beställningskort

Så som jag berättade häromdagen så är det en butik på Öland som ska börja sälja mina kort. Jätteskoj!! Här kommer två morsdagskort som jag har gjort idag och ska skickas till Öland!

 Den söta Magnoliaflickan är målad med distressrefiller. De fina papperen kommer från ett 12"-block som jag köpte på Panduro igår. Min vän Åsa ringde igår när hon och hennes yngsta dotter var på väg till ett köpcentrum som ligger bara fem kilometer hemifrån mig. Hon undrade om jag ville komma och möta dem där - såklart jag ville! Vi gick runt ett bra tag på Panduro, och de små söta pärlswirlarna fick jag tips om av Åsa! Dom sitter på en rulle, och man klipper av önskad längd. Perfekt till kort!
 
 Insida med samma papper som på framsidan, plus ett enkelt vitt i mitten så att det blir lätt att skriva en personlig hälsning för den som ska ge bort kortet. De söta fjärilarna från Martha Stewarts är helt perfekt i storlek tycker jag.

I helgen så har Svensk Scrapbooking mässa och träff i Karlstad. Vi som inte kan vara med där, har en egen liten "minicrop" inne i forumet (titta under "Utmaningar"). Alla som vill lägger upp en utmaning, och alla som vill är med. Jag lade upp en utmaning gällande att skapa ett kort i rosa och grönt, med tankarna på detta mors dags-kort.

 Mitt fina block från Tim Holtz är sorgligt oanvänt. Synd, för det innehåller precis mina färger och min stil. Idag så fick det komma fram i alla fall, och jag tror att det ska få komma fram mer inom kort. Söt hÄngel blir perfekt till någons mor. Turkost och grått är så snyggt tycker jag! "MORS DAG" är skrivet med thickers från panduro. Ett litet häfte med flera ark bokstäver utstansade i mossgummi. BRA pris, och massor!! Gillar!

Insidan. Samma papper som på framsidan! (Det är faktiskt EN fördel med att inte använda 6"-block - att det finns tillräckligt med papper för att göra insida också.)

Morgondagen ska också spenderas i pysselrummet. Tur att jag har en TV där inne, så att jag kan vara där trots att det går en massa bra sport på TV. :)

Ett bröllopskort ligger på tork, och ett till, plus ytterligare ett mors dags-kort, ska skapas imorgon!


5 kommentarer:

 1. WoW...båda korten är sååå fina! Du målar dina motiv så himla fint. Blir otroligt inspirerad av dina kort, önskar jag hade mer tid att sitta med denna underbara hobby :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Jättefina kort som du har gjort!

  SvaraRadera
 3. ÅÅH superfina kort bägge två, så snyggt dekorerade och du färglägger motiven såå snyggt!!

  Kram Majsan

  SvaraRadera
 4. Jättefina kort båda två...gillar ditt sätt att dekorera dem!
  Lycka till med försäljningen!
  Kram Inga

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!