torsdag 26 januari 2012

Mo Manning idag igen

Samma motiv idag igen, och färglagt i samma färg. Dock bra mycket mindre än det igår! :) Såå praktiskt med digistämplar, när man kan ändra storlek så att de passar perfekt! 

Jag passar på att vara med i den nya utmaningen som släpptes på Mo Mannings utmaningsblogg idag. Denna vecka så ska man använda sina favoriter. Jag har valt att färglägga i turkos med mina distresser, mönstrade papper i turkos och brunt, band, hydrangeas, tag, stickles och halvpärlor. Favoriter rakt igenom! 

 Stämpelmotivet är alltså en digistämpel från Mo Manning. Mönsterpapperen kommer från Bo Bunny och är ett 6"-block.

Jag gör i princip alltid enkla insidor till mina kort. I alla fall till de kort jag gör hemma. På träff så tänker jag oftast att det kan jag fixa när jag kommer hem... eller inte. Men, jag har tänkt ta itu med att paketera lite kort och ta med till jobbet och sälja, så jag får nog ta tag i de där insidorna vilken dag som helst. 

Enkel baksida, med min datorfixade Handgjort av-skylt. Dessa fina stansar är från Stampin up. En tjej på Svensk Scrapbooking gör en sambeställning med sista beställningsdag imorgon. Passa på vettja! (Tråden finns under Privatannonser - säljes)

6 kommentarer:

  1. Jättefint! Stämpeln är ju bara så gullig.

    SvaraRadera
  2. Kanonfint !
    Jag använder också mest digistamps...
    Var inne hos Mo och kikade...mycket man ville ha där...

    SvaraRadera
  3. Åh så synd att jag inte tittade in till dig tidigare - hade så gärna varit med i den sambeställningen!!! För sent:-(
    Tror du det blir fler chanser? De där utmärkta stansarna går ju inte att köpa i Sverige :-(
    Så till ditt underbara kort: du är så duktig på färgläggning - detta är ju helt ljuvligt! Vackra papper också! Älskar också turkos och brunt!
    Ha det gott! Kram!!

    SvaraRadera
  4. So sweet! Love your coloring, and those papers and embellishments are wonderful! Glad you joined us in Mo's Challenge.

    SvaraRadera
  5. What a stunning card!! I'm so glad you could join us at Mo's this week!
    Hugs,
    Dorcas

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!