onsdag 25 januari 2012

Mo Manning-premiär

Jag har ÄNTLIGEN köpt en laserskrivare! Även om jag har tänkt på det länge, så var det på grund av att min vän Asamia köpte sig en laserskrivare, som jag också kom mig för att göra det. Jag köpte samma modell, för då visste jag ju redan att den fungerade. Mycket praktiskt! 

Jag köpte en Samsung CLP-325 (Åsa har CLP-325w, som också kan anslutas trådlöst, vilket min inte klarar) på Media Markt för 999kr. Som hittat! :) Den tar mina 200g akvarellpapper utan minsta problem, och gör knivskarpa utskrifter. Jag älskar den!!

I Mo Mannings blogg, så hittade jag en länk till en utmaningsblogg och passade på att delta i den pågående utmaningen. Kraven är som följer:

"Stitching (real or faux) w/ a Mo Image"
(Use at least one Mo Manning image on your project)


För att läsa mer om utmaningen, kila in HÄR!

 Jag har köpt två Mo Manning-motiv till att börja med. Det var verkligen smidigt, och stämplarna kom med vändande mail. Mycket nöjd!

Jag har färglagt med Distress-refiller på 200g akvarellpapper. Några detaljer är färglagda med en glittrande vattenfärg. Eftersom utmaningen gick ut på att man skulle ha med stygn, riktiga eller fejk, så valde jag att (så som jag så ofta gör) rita stygn runt motivet, och även insidan av kortet.

Även baksidan fick lite dekoration. Jag tycker att det blir finast så! :) Handgjort av-skylten har jag gjort själv i datorn, och den passar perfekt till mina Stampin up-stansar.

Något mer nytt är mitt bildredigeringsprogram. Det heter Photoscape och har en massa trevliga finesser! Och så har jag ju gått på tipset som jag fick inne på Svensk Scrapbooking, att ha extra stora bilder så att man ser allt ordentligt! Hoppas att ni gillar det?


Edit: Utmaningen var visst stängd. Synd! Men men, jag får kila tillbaka till utmaningsbloggen imorgon och vara med i nästa utmaning istället. :)

6 kommentarer:

 1. Ååååå vad den är fin! Du färglägger sååå fint o ditt kort är så smakfullt. Snyggt både på fram,in och baksida. Kul att du gillade skrivaren. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej och hå...vad mycket nytt du bjuder på!:) Bloggen är toppen med stora bilder så att man ser allt fint på dina kort! Vad roligt att du testat digistämplar...tror att det kommer att passa dig perfekt. Kortet är jättefint! Jag är för lat för att dekorera insida och baksida men det blir ju sååå fint och välarbetat!

  Önskar dig en fin dag!
  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 3. Jätta fint kort!! både fram,insida och baksida :-)

  SvaraRadera
 4. å så fin! Mysigt motiv snygg färglägg och fräsht stilrent

  SvaraRadera
 5. Det måtte ha blivit Mo Manning-feber bland bloggarna...jag har också köpt några. Dina kort är så fina!!
  Tack för hjälpen med Stampin up...jag har lämnat en best. nu
  Ha en bra helg
  Kram Inga

  SvaraRadera
 6. Så underbart härligt kort, både smakfullt och enkelt. Mo Manning har många roliga motiv så det är svårt att välja. Jag har också en skrivare som klarar akvarellpapper, HP fotosmart C-6285. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!