måndag 4 april 2011

Avestaträffen 2-3 april

I helgen har jag varit på mässa och träff i Avesta. Det är alltid jättetrevligt där! Hade såå svårt att sova natten innan, och sen även natten mellan lördag och söndag, så idag är jag trött vill jag lova!

Det var så kul att träffa mina goa vänner från Gävle igen och scrappa tillsammans! Camperade ihop med Jessica på Stadshotellet över natten och det var superkul med tvådagarsträff! Har tidigare bara varit där på lördagen. Kul att träffa min SS-teamkompis Anki igen också! Det är ju sååå många goa vänner man lärt känna via denna underbara hobby! Synd att man inte kan sitta bredvid precis allihopa och bubbla hela helgen.

Det här kortet skapade jag till en utmaning i form av Bingobricka där man väljer en rad. Jag valde en rad med brads, stämpelmotiv, band och distresser. Jag kommer inte ihåg vilket företag det var som höll i den här utmaningen tyvärr. Stämpelmotivet är en stämpel från Gorjuss girls och så har jag maskat bakgrund med två fjärilar från Inkywings, och en textstämpel från nåt märke jag inte minns namnet på (köpt hos Scraplagret).

De superduperfina stansarna är nya och köpta hos Inkywings. De var lite dyrare än Spellbinders, men också i större storleksspann. Den största i denna stansuppsättning var närmare sex tum, perfekt till kort!!

Det här kortet skapade jag av tävlingskitet. Blev inte nöjd med det. Papperen var fina, men inte alls i mina färger, så då blir jag hämmad. Gjorde mitt första Easel-card och det var roligt! "Tårtservetten" är också en sådan stans från Inkywings (Engströms hade dem också) och det utstansade ingick i kitet. Väldigt sugen på att köpa denna stans också, men plånboken sa nej till det. Skottkärran och blommorna är två olika stämplar från Vilda som ingick i kortet.

Jag hann med två alster till, men dem visar jag lite senare i veckan.

Nu till helgen är det träff igen, denna gång i Morkarla, min absoluta favoritträff!! Det ska bli sååå roligt!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Det var värst vad vi skapar på mässor! Vilka fina kort!

  Jag har skickat mail för att fråga om du har plats i bil till lördagen...

  La Vikinga

  SvaraRadera
 2. Är så imponerad av dig, som lyckas skapa så fina alster till tävlingar av grejor du inte själv valt! Sånt tycker jag är jättesvårt!!! Få se hur det går i Morkarla - om jag ger mig på nåt - eller bara gör "mitt eget"....
  Jag gillar det kort du är missnöjd med jättemycket! Tänk, så olika det kan vara ;o)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!