lördag 12 juni 2010

Beställningskort

I början av veckan hade jag bråda dagar med att hinna göra tre stycken beställningskort. Två av dem har jag haft ett par veckor på mig att göra, men så blev jag sjuk och var krasslig hela förra veckan. När jag har feber så fungerar jag inte, så att pyssla är liksom inte att tänka på.

Jag hann i alla fall klart med korten, och beställarna verkade bli nöjda med dem.


Först ett födelsedagskort till en liten ettåring. Jag har skrivt ettårsdagens datum som "Nr" på biljetten. Själva grunden till biljetten är från Mirabyll, men jag har ändrat både font, text och nummer. Färglagt med distressrefiller som alltid, och mönsterpapperen kommer från Inkido. Stämpelmotivet behöver väl ingen närmare presentation, men om någon inte vet, så kan jag berätta att det kommer från hÄnglar och stÄnglar.Studentkort till en kille som gått "ECEL" (ingen aning om vad det står för :) ). StudenthÄnglen är så himla fin och jag är sååå glad för att jag kom över ett par studenter på mässan i Leksand för ett par år sedan. Stansen är en av mina flitigast använda från Martha Stewart. Biljetten kommer även här från Mirabyll, och jag har ändrat font, text och "Nr". Numret är här dagen för studenten. Mönsterpapperen är ett säkert kort = Maja Design! :)


Ytterligare ett studenkort, till en tjej som inte är "rosa". Upplägget önskades efter ett kort jag gjorde för något år sedan. Stämpeln kommer från Whiff of Joy, ritad av Elisabeth Bell. Papperen vet jag inte riktigt var de kommer ifrån... S.E.I kanske?

Lämna gärna en liten kommentar innan du kikar vidare, så blir jag sååå glad! :)


3 kommentarer:

 1. Tjena Mors!
  Vilken fin blogg, du har möblerat och fixat om sedan sist jag var här=)
  Blev jättefint!

  Vi kan väl höras ngt.
  Har sommarlov nu, vore roligt om du kom hit och scrappa lite.

  Kram
  Jenny/e.j.m

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina kort! SKa ha dig i åtnke nästa gång jag behöver kort! :-)

  SvaraRadera
 3. 3 superfina kort du gjort!
  Jättefint färglagt och härliga upplägg på dem alla tre.
  Söt detalj med datumen på biljetterna :D
  Liftvarning ;)

  Trevlig söndag på dig!
  KRAM Petra

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!