fredag 10 juli 2009

Ett till DT-kort med Cosmo Cricket och Magnolia

Jag fortsätter att visa de DT-kort jag har gjort de senaste dagarna. Jag är inne i ett riktigt stim, och det är så härligt!!

Magnoliaflickan är som vanligt (numer) färglagd med distressrefiller på akvarellpapper. Papperen kommer från Cosmo Cricket "Girls Friday". För detaljerade uppgifter, se MiMa's blogg.

Idag klev jag upp riktigt tidigt! Jag hade klockan på 8:00 och klev upp ungefär halvnio. Åsa kom hit vid tio, och sen pysslade vi fram till lite efter 16:00. Vi gjorde bara ett uppehåll för att äta lite rabarberkräm. Förstår inte att klockan ALLTID går så fort när man sitter och pysslar.

När Åsa åkte, så gjorde jag ett kort uppehåll framför tv'n med lite mat, och sen fortsatte jag att pyssla. Nu håller jag på med det första av minialbumen som jag skrev om i förra inlägget. Det tar ganska lång tid, även om jag håller det enkelt. Får se om jag kan göra det ännu enklare i nästa album!

Två beställningskort har jag fixat idag, och imorgon så ska jag göra ett par DT-kort har jag tänkt! Och om jag hinner så fortsätter jag såklart med att göra minialbum! Det är perfekt, nu får BIA'n jobba lite! :D

8 kommentarer:

 1. Hej Ett till jättefint kort.

  SvaraRadera
 2. Vilket ljuvligt sött kort.

  //Susanne

  SvaraRadera
 3. Ett sånt otroligt sött kort och vad gott det lät med rabarberkräm, det måste jag göra när jag kommer hem från semestern.. rabarbern växer som ogräs hemma. Vad gäller blogglovin' förresten så är det genialt, använder det flitigt och självklart följer jag din blogg där. :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Har tittat omkring lite hos dig. Superfina kort, tack för tiiten. //maria

  SvaraRadera
 5. Vad fina kort du gör. Vad använder du för pennor för att färglägga figurerna?

  SvaraRadera
 6. Kirsi: Jag använder inte pennor alls till färgläggningen, utan distress ink refill. Det är påfyllning till vattenlösliga stämpeldynor, så man kan säga att det är superduperkoncentrerad flytande "vattenfärg". Målar med pensel.

  SvaraRadera
 7. Okay.. tack att du svarade.

  SvaraRadera
 8. Vad skoj att du kommit igång med mini albumen! Jättefint kort också, gillar den prickiga ramen! Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!