torsdag 18 juni 2009

Nattbloggar

Vaken mitt i natten, men ska snart sova igen. Har sovit och varit vaken om vart annat idag på grund av att jag är hemma med feber och förkylning. Började med migrän igår, och den enorma tröttheten som alltid kommer efter ett migränanfall var kanske feber det med... Troooor att det börjar vända redan i alla fall, eller så är det febernedsättande som gör sitt just nu. Får se imorgon!

Tänkte visa ännu ett kort som jag gjorde hos Jenny för ett par veckor sen. Och vet ni?? Vi har bokat in nästa "scrapträff" nu!!! Jiiihooo, så skoj!! Bästa sättet att avsluta semestern på, ja, det blir att åka till Värmdö på scrap!

Jag gjorde ett liknande kort som detta för några veckor sedan. Liftade upplägget ur minnet, så slutresultatet blev lite annorlunda än bara spegelvänt. Den superbra almanacksstämpeln kommer från Inkido och är köpt hos MiMa's. Den har jag använt massor nu på slutet! Så bra att ha till födelsedagskort som man gör utan någon särskild födelsedag i åtanke. Att skriva med dymo på textremsor är en annan favorit. Den supersöta hÄngeln var med i tävlingskitet i Morkarla.

Nästa helg är det mässa i Leksand, och jag ska åka dit med några pysslande vänner. Det ska bli sååå roligt att få shoppa lite scrap! Speciellt så ser jag fram emot nya, fina hÄnglar såklart!! Men också lite roliga dekorationer och kanske lite papper! Speciellt papper gillar jag att köpa på mässor, så att man kan känna på kvalitén och inte bara se dem på bild. Egentligen så har jag papper så det räcker och blir över, men jag lessnar ju på sådant som jag köpte i början. Vi får se om jag ska köra en utrensning av lite papper... det kan behövas faktiskt!

Nehej, nu ska jag sova igen.... huvudet känns som att det redan sover. Hoppas på att orka sitta och pyssla lite imorgon. Skulle behöva vara uppe lite, för jag får så himla ont i ryggen av att ligga i sängen hela dagar.

2 kommentarer:

 1. Krya på dig vännen!
  Ha en skön midsommar.
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Underbart fint kort.
  Hoppas du snart blir frisk så du kan fira lite Midsommar. Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!