lördag 23 maj 2009

Igår så var jag hemma från jobbet på grund av ryggskott. Fick ont i ländryggen redan i måndags eller tisdags, och i torsdags så var det riktigt illa. Jag var hemma hos Åsa och pysslade, och så fort jag vred mig lite i sidled så högg det till rejält. Igår morse så var ryggen helt låst och gjorde svinont så fort jag rörde mig det minsta. Jag låg i sängen större delen av dagen och mot eftermiddagen kunde jag börja röra mig igen! Vilken underbar känsla!! På kvällen hade jag i princip inte ont alls, bara vanligt öm liksom. Så efter att ha druckit kaffe med en granne så följde hon med mig in och sa "kasta, spara, sälj" om mina kläder. :) Tre säckar fick vi ihop som jag idag har varit med till återvinningen (det finns en bistånds-plats där).

I torsdags så var jag som sagt och pysslade hos Åsa. Två kort fick jag ihop och här är det första.

Den söta hÄngeln är från Avestamässan, och jag färglade den i Morkarla. Jätterolig att färglägga och så himla söt såklart!

Datumstämpeln är från MiMa's och superbra till födelsedagskort som inte är till någon särskild! Det är ju bara att ringa in rätt månad och datum när man vet vem som ska få kortet! Den finns under "Inkido" i stämpelkategorin.

Jag älskar min fina Martha Stewart Doily lace punch, som min granne och vän köpte till mig vid sin senaste USA-resa. Min är mintgrön, och stansar utan problem genom bazzill. Jag har hört att andra, som har vita, har haft problem att stansa genom lite tjockare papper. Kanske är den omgjord? Jag har sett att svenska butiker verkar ha börjat få köpa in dessa nu. Tidigare så har det ju varit omöjligt att få tag på dem till vettigt pris här i Sverige.

Nu ska jag gå och sortera lite bland mina väskor... kasta, spara, slänga! :D Känner mig lite som "Rent hus"! :D

2 kommentarer:

 1. Superfina kort och vad avis jag är för jag hinner knappt pyssla alls nu..

  Vad duktig du är som rensar och visst känns det skönt sen?
  Vi håller oxå på nu och rensar inför stylingen och nu har jag planterat alla mina blommor och ska nu börja rensa och plocka undan alla krukor som bor på min balkong haha.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Å nu är vi vänner på fejjan också! Hurra va kul!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!