torsdag 23 april 2009

MiMa's cybercrop

Helgen som var så hjälpte jag till med MiMa's första cyberrcrop. Det var jätteroligt!!! Många deltagande och de verkade nöjda med upplägget och utmaningarna. Jag halkade in i sista minuten, nybliven DT som jag är, men fick i alla fall vara med ganska mycket vilket var jätteroligt!!

Tre inspirationskort till utmaningarna gjorde jag, plus att jag även hade med ett äldre "korgkort" som inspiration i en utmaning.

Det här kortet gjorde jag till utmaningen "Svart-vitt kort". Det var superkul att färglägga stämpeln med bara "Black soot" distressrefill. Tycker at det blev så himla fint! Verkligen inte sista gången jag färglägger så. Den embossade CS'n fick jag med i mitt DT-paket från MiMa's och det prickiga papperet har jag gjort i Cuttlebugen med hjälp av akrylfärg och embossfolder.

Det här kortet gjorde jag till en skissutmaning efter en skiss som Jenny/e.j.m gjort. Lite lustigt att skissen liknade mitt favoritupplägg för kort just nu! Superfin skiss och jätterolig att jobba efter. Jag valde att inte skriva något på skylten, utan lämnade den tom för att eventuellt lägga till någon text senare vid behov.

Monokromatiskt kort där man fick lägga till färgerna svart och vitt. Mitt kort går som synes i lila och kortstommen är vit. Det var helt omöjligt att göra alla färger rättvisa, men men. Dessutom tycks jag ha en fläck på linsen som visar sig nere i det högra hörnet på korten. Måste komma ihåg att putsa linsen! Gillar de nya Inkidopappren massor! Blir nog några till såna framöver.

I helgen så ska jag på mässa och träff i Avesta! Det ska bli superroligt!! Jag åker med Asamia och Gobiten, plus två till som inte är bloggare. :)

2 kommentarer:

  1. Hej Jättefina kort du har gjort. Ska bli kul att åka på mässa med dig Kram

    SvaraRadera
  2. Det lila kortet!!! Underbart!!! De andra är oxå jättefina, men lila är nr ett!
    Kram Camilla

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!