söndag 26 april 2009

Mässa o träff igår, plus hÄnglar till Gävlemässan!!

Vid niotiden i morse så åkte jag, Asamia, Gobiten, S och A till Avesta för mässa och scrapträff! Vi hade så himla roligt hela dagen! Massor av skratt och shopping, och lite skapat. Två kort hann jag med att göra, varav jag kan visa det ena nu. Det andra ska jag blogga på MiMa's i eftermiddag.

Eftersom jag hade beställt tävlingskitet så fick jag nya, jättefina, stämplar från hÄnglar & stÄnglar. Jag fick direkt en bild framför mig hur jag skulle göra, och så här blev det. Fler än jag hade fått den bilden framför sig, för många hade använt just dessa tre stämplar ur kitet, på samma sätt som jag gjorde. Färgerna ser helbleka ut! Det är visst varken bra med sol eller mulet när jag ska fota - måste vara kameran det är fel på, för det kan väl inte vara så att jag är dålig på att använda min kamera? *fniss*

Misslyckades lite med ramen runt. Hörnen blev inte så bra som de brukar bli. Upptäckte att jag hade skurit några millimeter från det ritade strecket, och det räcker för att hörnen ska bli som de blev här. Det fick duga ändå, för man fick bara använda papperen som var med i välkomstpåsen, och det fanns bara ett brunt CS där.

Har ni hört det senaste om Gävlemässan 2 maj då? Jooo, Marie kommer med sina stämplar, hÄnglar & stÄnglar!! Det blev klart igår, och det är superroligt tycker jag! Hoppas på att det blir en jättebra mässa så att Åsa och Anna-Karin känner att de vill fortsätta att ordna mässor.

6 kommentarer:

 1. Både kortet och hÄnglarna är bara såååå fina!!!

  SvaraRadera
 2. Japp, hoppas det kommer massor av shoppingsugna scrappare och stämplare nästa lördag.
  Kortet är underbart fint, och du får till det så bra!Synd att du inte vann med det.

  SvaraRadera
 3. Så fint kort!! hÄnglarna är supersöta!! :0)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Hej ja roligt och trevligt hade vi. Jättefint kort Kram

  SvaraRadera
 5. Så fint kortet blev. Jag hann liksom inte titta vad du gjorde.
  Tack för hjälpen med stansen. Jag har längtat så efter en sån.
  Tror faktiskt att mässan på lördag blir välbesökt. Liksom läge för det med långhelg.
  Ses på lördag.
  Kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det gör mig jätteglad!